Actrice Josine van Dalsum (61) overleden

Vanmiddag is bekend geworden dat actrice Josine van Dalsum afgelopen woensdag op 61-jarige leeftijd is overleden. De actrice vocht al maanden tegen kanker en heeft die strijd nu dus moeten opgeven. Ze is bekend van tv-series als Hollands Glorie, Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan, Kant aan m’n Broek, De Erfenis en De Appelgaard.

Zaterdag zal Omroep Max het toneelstuk LeefTijd herhalen om 14.15 uur op Nederland 2. Dat stuk is destijds geschreven door Haye van der Heijden op verzoek van Van Dalsum, waarin ze samen met zoon Aram van de Rest acteert. Ze bereiden zich voor op het onvermijdelijke: de terminaal zieke moeder zal overlijden.

Sterkte aan alle nabestaanden.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Actrice Josine van Dalsum (61) overleden

  1. roef

    inderdaad, veel sterkte aan alle nabestaanden.

    Wel goed dat omroep Max op verzoek van haar echtgenoot een toneelvoorstelling van haar herhaald.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>