Oud-nieuwslezer Lous Haasdijk (71) overleden

Lous Haasdijk is niet meer. Dat heeft de NOS laten weten. Haasdijk was in het verleden presentator van het NOS Journaal en ze was panel-lid in de Avro-quiz Babbelonië, met onder andere Jos Brink en Pim Jacobs. Ze is 71 jaar geworden. Haar handelsmerk was het dragen van een enorme bril.

In 2006 was Lous nog te zien in een jubileumuitzending van het NOS Journaal. Je kunt hier een aflevering van Babbelonië terugkijken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>