Afscheid van Willem Duys

Vandaag is de begrafenis van Willem Duys, de tv-legende die vorige week op 82-jarige leeftijd overleed. De uitvaart vindt in besloten kring plaats, wel maakt de Avro beelden die desgevraagd verstrekt zullen worden aan andere media. Maar liefst 40 jaar was Duys verbonden aan de Avro en presenteerde hij diverse spraakmakende radio- en televisieprogramma’s.

De Avro zelf zendt om 19.00 uur het eerbetoon Leven voor de Vuist Weg uit, welke in een ruwere versie al op Hemelvaartsdag was te zien. Toen keken er al bijna een miljoen mensen naar de documentaire gemaakt door Han Peekel.

Zie ook:
- Tv-legende Willem Duys overleden
- Nederland 3 herhaalt DWDD-hommage Willem Duys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>