Vaste gast uit Bij Ons in de PC overleden

Hendrik van der Steenhoven is op 52-jarige leeftijd omgekomen bij een ongeluk. De antiquair geniet bekendheid door zijn regelmatige optredens in Bij Ons in de PC. Daarnaast heeft de NCRV hem uitgenodigd als wekelijkse deskundige in het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter, dat voor dit najaar staat gepland. Het is nog niet duidelijk wat met de reeds opgenomen afleveringen gebeurt.

Voorbijgangers vonden Van der Steenhoven donderdagavond in de gracht op zijn landgoed in Culemborg. De politie bevestigde vrijdag een bericht daarover van Omroep Gelderland. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval en sluit een misdrijf uit.

Zie ook:
- Avro neemt Bij Ons in de PC van KRO over

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vaste gast uit Bij Ons in de PC overleden

  1. peter vis

    vreselijk nieuws ik keek graag naar zijn leuke gespreken bij jort kelder in bij ons in de pc! en nu is die om gekomen door een auto ongeluk en is die nog maar 52 veel & echt veelste jong heel veel respect en gecondoleert aan de vriendenden & familie van Hendrik

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>