BNN vreest afname 70 procent leden

Stel: je bent jong en je bent lid van BNN. Jezelf ooit eens opgegeven toen de omroep in nood zat, want ach, wat is nu 12 gulden vijftig (of 5,73 euro). Wat zou jij dan doen als het lidmaatschap van de een op de andere dag verhoogd wordt tot 24 euro? Precies, opzeggen.

Dat is ook exact waar de jongerenomroep bang voor is. BNN heeft een waarschuwing afgegeven, want de verhoging van het lidmaatschapsgeld staat in de plannen van Van der Laan. Volgens een onderzoeksbureau zal zeventig procent afhaken. Datzelfde bureau voorspelt bij alle andere omroepen een daling van 62 procent van het aantal leden, of 1,8 miljoen mensen.

Volgens BNN eindigt de omroep met de meest orthodoxe of kapitaalkrachtige aanhang met de meeste leden en dus zendtijd, een verre van democratisch stelsel.

Ik zeg: BNN heeft een sterk punt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>