Marc Dik eenmalig terug in Jong voor Volendam-special

Marc Dik is vanavond voor één keer weer te zien als presentator van het EO-programma Jong, dat tegenwoordig door Manuel Venderbos wordt gepresenteerd. Reden is de inhoud van de uitzending: tien jaar na de nieuwjaarsramp in Volendam. In de Jong-uitzending van 2001 vertelden ooggetuigen hun persoonlijke verhaal. Een jaar later stond de ramp opnieuw centraal in Jong. In de Jong-special vanavond praat Dik opnieuw met overlevenden. Hoe gaat het nu met hen?

Inmiddels zijn zij geen tieners meer, maar volwassenen die midden in het leven staan. Studeren, een baan, een eerste eigen huis en… verkering. Zo ontmoet Marc ook de ernstig verbrande Marga. Zij heeft ondertussen ‘de liefde van haar leven’ gevonden en gaat binnenkort trouwen. “Mijn belangrijkste les is dat je blij moet zijn met wie je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Als je blij bent met wie je bent en niet wilt ruilen met een ander, dan heb je eigenlijk het mooiste leven. Ik zou met niemand willen ruilen”, aldus Marga.

Jong, 20.25 uur, EO (NL3)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marc Dik eenmalig terug in Jong voor Volendam-special

  1. Sequel

    Een hele diepe buiging voor de slachtoffers!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>