EO maakt Van Rossem for President op NL1

De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten zullen hier zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Alleen al de verschillende voorverkiezingen waren veelvuldig te zien in het nieuws, en dat is pas het voorafje. De EO draagt zijn steentje bij met een reportageserie van Maarten van Rossem, vanaf half oktober te zien op Nederland 1. De Amerika-kenner maakt Van Rossem for President.

Maarten gaat naar Amerika om uit te zoeken hoe dat nou allemaal gaat met de presidentsverkiezingen. Hoe belangrijk is de first lady, wat heeft Disneyland gemeen met het Republikeinse partijcongres, waarom gooien ze zo graag met modder, en wat zou Maarten zelf moeten doe om president te worden? In vier afleveringen reist Van Rossem door de Verenigde Staten en ziet het allemaal aan. Met zijn aangeboren skepsis.

Nu al fan!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “EO maakt Van Rossem for President op NL1

  1. Pingback: Gevoel voor understatement in Van Rossem for President | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>