Bert van Leeuwen viert kerst met LA the Voices

De EO komt dit jaar met een grote kerstviering vanaf De Dam, gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Op het plein in Amsterdam zullen verschillende artiesten optreden, waaronder Los Angeles the Voices, Berget Lewis, Do en Frans Duijts. Kerstfeest op De Dam is een week later bovendien op Nederland 1 te zien. “Het is een leuke samenstelling van gasten, lekker gemêleerd”, reageert Bert van Leeuwen in De Telegraaf.

“Hun geloof is geen criterium. Deze artiesten zijn juist uitgekozen vanwege hun bereidheid om meer te doen dan alleen te komen zingen.” Gordon gaat zodoende samen met LA the Voices langs bij de Seniorenclub, Frans Duijts neemt een kijkje bij het re-integratieproject 50/50 Green, Do ontmoet alcohol- en drugsverslaafden en Berget Lewis bezoekt vrouwen in de crisisopvang.

Twee jaar terug ging Gordon voor de EO al op zoek naar God. De omroep organiseert ook al twee jaar een grote paasviering.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bert van Leeuwen viert kerst met LA the Voices

  1. Pingback: EO belooft indrukwekkend spektakel: Kerstfeest op de Dam | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>