Plannen voor eigen show Koen uit Niet Lullen Maar Poetsen

Koen van Dijk, de ster uit het PowNed-programma Niet Lullen Maar Poetsen, krijgt waarschijnlijk zijn eigen tv-show. Daarover is hij in gesprek met producent Ewout Genemans en PowNed-presentator Rutger Castricum, vertelt hij in de Coen & Sander Show. “We hebben het er wel over. Ik ga het doen met mijn lieve zus Gigi”, vertelt Koen, die in Niet Lullen Maar Poetsen ook al veelvuldig optrekt met Gigi.

Koen komt in het programma over als de nieuwe reality-ster van Nederland, met zijn opvallende oneliners en extravagante levensstijl. Toch is het niet zeker dat hij ook een eigen reality-serie krijgt. “Dat weet ik niet, maar er komt in elk geval een show. Ze zijn druk in Hilversum aan het schrijven, volgende week heb ik een afspraak en dan hoor ik meer.”

Niet Lullen Maar Poetsen trok gisteravond 193 duizend kijkers naar NPO3.

Zie ook:
- Nieuwe reality-ster opgestaan: Koen uit Niet Lullen Maar Poetsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>