Winfried Baijens presenteert inauguratie Donald Trump voor NOS

Vandaag zijn even alle ogen op Amerika gericht, waar de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten plaatsvindt. Bij menig vrijdagmiddagborrel zal de televisie aangaan, want dit historische moment speelt zich voor ons aan het einde van de middag af.

De NOS komt met een speciale uitzending gepresenteerd door Winfried Baijens. Het installeren van de 45ste president is vanaf 17.15 uur live te volgen via onder andere NPO1. Correspondenten Wouter Zwart en Arjen van der Horst zijn bij de plechtigheid in het Capitool in Washington DC.

In de avond zullen alle actualiteitenrubrieken met hun blik op de inauguratie komen.

Journaal Extra, 17.15 uur, NOS (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>