EO aan de haal met BBC-hit Secret Life of 4 Years Olds

De EO gaat Het Geheime Leven van 4-jarigen uitzenden, een Nederlandse bewerking van de BBC-hit The Secret Life of 4 Year Olds. In het Verenigd Koninkrijk is het format één van de succesvolste nieuwe programma’s. Aan de Nederlandse versie werken ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en pedagoog Minchenu Maduro mee.

Het programma speelt zich af in en rond een kinderdagverblijf. In elke aflevering worden acht 4-jarigen gevolgd die in achtergrond, gezinsherkomst en ontwikkelingsniveau van elkaar verschillen. Wat gebeurt er wanneer ze met elkaar spelen? Hoe reageren ze wanneer ze worden uitgedaagd in vrolijke spelletjes of wanneer ze aan het denken worden gezet in één van de opdrachten? Lukt het ze bijvoorbeeld om een marshmellow te laten staan als ze weten dat ze daarvoor worden beloond? De beelden zijn grappig, verbazingwekkend en regelmatig ontroerend.

Het Geheime Leven van 4-jarigen is al over 2 weken te zien op de maandagavond van NPO1.

Zie ook:
- Nieuwe Praatjesmakers op NPO1: The Secret Life of 4 Year Olds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>