‘Martine Bijl waarschijnlijk terug bij Heel Holland Bakt’

In Hilversum wordt het vijfde seizoen Heel Holland Bakt opgestart, waarvoor de opnames in de zomer plaatsvinden. En het lijkt er op dat Martine Bijl na een jaar afwezigheid weer terugkeert als presentatrice. Dat laat André van Duin doorschemeren op Radio 10. Hij heeft haar vervangen tijdens haar revalidatieperiode. “Het zou kunnen dat ik nog een seizoen doe hoor, maar waarschijnlijk gaat Martine het doen, dat hoop ik in ieder geval van ganser harte.”

Toch is Van Duin niet helemaal weg bij de taartenshow, want hij blijft het gezicht van nabeschouwing Smaakt Naar Meer. “Maar volgende week wordt daar een beslissing over genomen. Ze moet dat besluit zelf maken, want ze heeft een verschrikkelijk jaar achter de rug. Het gaat een stuk beter met Martine, dus ik hoop echt dat ze het gewoon kan doen dit jaar.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>