Bert van Leeuwen maakt Het Familiediner XL

Al 17 jaar maakt Bert van Leeuwen Het Familiediner en met veel succes. Maar voor komend seizoen komt hij met een serie speciale afleveringen: Het Familiediner XL. Bert gaat hierin terug naar mensen die ooit meegedaan hebben aan het verzoeningsprogramma. Hoe is het nu met hen? Leven ze nog steeds in vrede met elkaar? Als kers op de taart schuiven ze allemaal aan voor een speciaal Familiediner.

 

De reeks is vanaf half april te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>