Weer Max-programma voor Dionne Stax

Omroep Max lijkt erg tevreden over Dionne Stax. Want na Heel Holland Slaapt en de gisteren gestarte serie Van Onschatbare Waarde heeft de omroep alweer een programma voor de NOS-anchor. Volgende maand is ze te zien met de thema-uitzending Eerste Hulp bij Ongevallen. Het is een primetime uitzending met een spoedcursus EHBO.

Max: “De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt? Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden. Tijdens de uitzending ziet u onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat u kunt doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. Drie experts geven in de uitzending tips en adviezen en diverse thema’s binnen de EHBO passeren de revue.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>