Britse Verborgen Dorpen in zomerstop DWDD

penelope keithDe Wereld Draait Door heeft vrijdag als eerste van de daily’s de zomer ingeluid en dus is er een gapend gat in de vooravond van NPO1. Aan Omroep Max de eer om dit op te vullen, de zender heeft de Britse serie Verborgen Dorpen aangekocht. Hierin gaat Penelope Keith elke avond naar een ander bijzonder dorp in Engeland.

De Britse actrice Penelope Keith reist naar kleine gemeenschappen in Groot-Brittannië en ontdekt wat deze plaatsen zo uniek en speciaal maakt. Wat is het geheim van deze bijzondere dorpen? We ontmoeten de inwoners en leren over het verleden, heden én de toekomst van deze uitzonderlijke locaties.

Met Verborgen Dorpen kan NPO1 2,5 week vooruit. Voor de periode daarna staat Droomhuis Gezocht in de planning.

Verborgen Dorpen, 19.00 uur, Max (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>