Barbie stevent af op keizersnede in RTL-soap


Volgende week begint de nieuwe reality-serie rondom Samantha en Michael van der Plas, beter bekend als Barbie en d’r anabooltje. De komst van een tweede kindje vormt de rode draad van dit seizoen, en dat verhaal zou wel eens kunnen uitmonden in de climax van een keizersnede.

De bevalling van Angelina was namelijk op z’n zachtst gezegd heftig. “Samengevat: verschrikkelijk. Net een horrorfilm. Het ziekenhuispersoneel praat er nog over”, zegt Samantha in Veronica Magazine.

Daarom kiest het Haagse stel nu voor een keizersnede, waar de camera bij mag zijn, onder voorbehoud van complicaties. “Als de primeur die ze daarmee in gedachten hebben – het op de buis brengen van een keizersneebevalling – ter sprake komt, hebben ze alledrie pretlichtjes in de ogen. Manager Jake incluis”, schrijft het programmablad.

Zie ook:
- RTL 5 plaatst nieuwe soap Barbie in zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>