Loodzware zwangerschap centraal in nieuwe soap Barbie

Al vijf jaar is Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, op televisie te zien. Eerst via Oh Oh Cherso, al snel met haar eigen reality-serie. En nu de Haagse in verwachting is van de tweede krijgt de camera opnieuw vrije toegang in haar leven met Michael en Angelina. Het zou zomaar kunnen dat het de laatste soap van het stel betreft. Maar wie weet verzinnen ze ook wel weer een haakje voor een vervolg.

Samantha en Michael worden dit keer gevolgd tijdens de hobbelige weg die ze bewandelen richting de gezinsuitbreiding. Zo is er de spanning bij de eerste echo (maar waar is Michael op dat moment?), het gesteggel over de naam voor de nieuwe baby, het idee om toch te gaan verhuizen en het uitzoeken van de babykamer. Tot het moment dat het Samantha even teveel wordt en ze er tussenuit knijpt….

Natuurlijk kunnen Samantha en Michael altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Barbie’s ouders Cor en Ron, Michaels zus Priscilla en zwager Patrick en de kinderen. Ook manager Jake laat zich dit seizoen van zijn beste kant zien. Niet alleen als klankbord voor Samantha en Michael, maar ook omdat hij druk bezig is met zijn eigen uitdaging: het kwijtraken van zijn overtollige kilo’s met als uiteindelijk doel een gevecht in de boksring!

Samantha & Michael nemen er nog eentje, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Barbie stevent af op keizersnede in RTL-soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>