Hoogtepunt soap Nathalie Makoma: Congolese bruiloft

In kijkcijfers gemeten is de soap van Nathalie Makoma niet het grootste succes, maar de mensen die kijken, kunnen niet wachten om de grote bruiloft van de zangeres en haar vriend JC te zien. Vanavond is het zo ver, dan is de Congolese bruiloft op het platteland te zien op RTL 5. De zender laat in het midden of er ook echt een trouwerij inzit: gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niks geweest?

Nathalie Makoma, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>