‘Nieuwe serie Barbie en Michael in de maak’

Na zes reality-series rondom Samantha ‘Barbie’ de Jong leek de koek op. Maar Samantha en haar man Michael zijn toch weer bezig met het opnemen van een nieuw programma. Het exacte haakje voor de serie is nog wat onduidelijk, maar manager Jake Hampel bevestigt aan RTL Boulevard dat er iets aan zit te komen. Mogelijk staat een dj-cursus centraal.

Samantha is bekend geworden via Oh Oh Cherso en was het eerste karakter dat een eigen serie kreeg. De kijker was getuige van haar huwelijk, de geboorte van dochter Angelina, zoontje Milano en een spirituele zoektocht. De series trekken op RTL 5 ongeveer 500 duizend kijkers. Warner Bros Nederland (voorheen: Eyeworks) produceerde de programma’s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>