Spanje decor nieuwe soap Samantha & Michael

Samantha en Michael van der Plas gaan terug naar Spanje. Ondanks slechte ervaringen bij een eerdere soap in het Mediterrane land – Barbie werd door Hollandse toeristen maar niet met rust gelaten – gaat het Haagse koppel dus toch weer naar het land toe. De twee beproeven hun geluk als beginnende deejays.

Het achtste seizoen is vermoedelijk in het najaar op RTL 5 te zien. Michael legt uit: “Je zult onze carrière als beginnende dj’s gaan zien, en het klopt dat dit seizoen zich voor het grootste deel in Spanje afspeelt. Maar of we echt gaan emigreren is nog maar de vraag hoor! Veel mensen denken dat we niet buiten Den Haag zouden kunnen, maar dat valt denk ik best mee. Zeker als het op die andere plek altijd lekker weer is.”

Het gerucht gaat dat het stel ook een horecagelegenheid opent in Spanje. Michael: “Dat zie je vanaf september wel, maar er gebeurt weer genoeg. Binnenkort wordt alles bekendgemaakt op een persconferentie. We hebben in ieder geval lang moeten nadenken om nog een jaar camera’s ons te laten volgen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>