Voetballertje (12) doet Liga-reclame na

Jongetje komt thuis en gaat stampvoetend de trap op. Als zijn moeder vraagt wat er is, schreeuwt hij ‘Ik ben te klein!’. Moeders komt naar boven met een Liga koekje en jongetje straalt van geluk. Want nu kan hij immers in de meidenkleedkamer naar binnen gluren.

Lollige, aandoenlijke commercial ja. Een 12-jarige voetballer uit Velp dacht echter dat zulk gedrag gewoon geoorloofd is en maakte foto’s van de verkledende meisjes. Hij werd echter op heterdaad betrapt en is drie weken geschorst. Hij snapt alleen niet wat hij verkeerd heeft gedaan.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>