Wuppie-invasie bij eerste wedstrijd Oranje

Eén van de aardigste reclames op televisie is de serie van Albert Heijn, met die olijke supermarktmanager Harry. Die prijst elke week de acties in zijn kruidenierswinkel aan wat ons dan weer op de been moet brengen. Maar vanmiddag zal Harry zich helemaal te buiten gaan aan een reclame die zo ongeveer kan doorgaan voor een minifilm. Harry zal maar liefst 90 seconden lang het Wuppie-lied ten gehore brengen, zo meldt De Volkskrant. En dat gebeurt precies op het moment dat er zo’n 5 miljoen mensen voor de buis zitten.
Inderdaad, in de rust van Servië-Montenegro tegen Nederland duikt Harry op. Dat kost Albert Heijn volgens schatting 50 tot 75 duizend euro, ongeveer de helft van wat de grootgrutter er normaal in een week doorheen jaagt aan tv-reclame.

Zin om mee te zingen? De tekst is echt enorm eenvoudig:

‘Jaaaaaaa / Met een Wuppie, Wuppie, Wuppie / Pakken wij dat wereldcuppie.’

WK Voetbal: Servië Montenegro – Nederland, 14.50 uur, NOS (reclame op ongeveer 15.40 uur)

Zie ook:
- Een uur lang vrijwillig naar gehate reclame kijken

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Wuppie-invasie bij eerste wedstrijd Oranje

 1. tralala

  Haii

  Ik werk zelf ‘savonds en int weekend bij Appie, maar wij worden zo langzamerhand al wel weer gek van die Wuppies hoor!
  Harry is cool!

  gr.

    /   Reply  / 
 2. Herman

  ik kreeg gisteren maar 2 wuppies terwijl ik toch echt genoeg had gekocht voor 3 wuppies. kwam er thuis pas achter. en waar blijven die andere kleur wuppies? ik zie ze alleen maar in ‘t oranje

    /   Reply  / 
 3. Pludefax

  Ik vind de wuppies zo vet koel! Ik heb al een oranje, een rode, én een blauwe… op naar de MEGAWUP dus!

    /   Reply  / 
 4. Robin

  vroeger waren de wuppies beter!
  Harry is wel cool!!

    /   Reply  / 
 5. marianne

  hoi!!

  Ik heb een vraagje: heb je perse 3 spaarpunten nodig op een megawup te kunnen kopen bij de AH?? Of kan je ze ook gewoon los kopen?? (ik geloof dat ze dan 7,50 zijn maar dat heb ik er wel voor over)Ik hoop dat iemand van jullie het weet. Antwoord dan please hier op het forum of op mijn mailadres. ALVAST MEGABEDANKT!!

  groetjes marianne

    /   Reply  / 
 6. Martin

  Die hele wuppie actie zorgt voor chaos bij AH en in veel gezinnen. En alsof het feest nog niet compleet is worden er nu ook Wuppie helmen aangeboden.

    /   Reply  / 
 7. tessamariade

  wij hebben allebei wuppies.. dus we dachten wegaan even daar deze site omdat dit dus betrekking heeft met wuppies…. we wachten echter alleen maar op het eten..:O tjaah we hebben trek en je moet toch wat doen… *zucht* njaaah ik (tza) heb 3 grote wuppies..en die kleine heb ik niet meer.. die waren te klein voor mij :O) kim heeft echter wel kleintes ze zijn heel schattig ze heeft ze wel in 3 kleuren.. ze heten rood, wit en blauw ze heeft geen oranje.. dat is heel sneu.. dus mijn voorstel is, is dat we allemaal een oranje wuppie naar kim sturen.. WIE DIOET MEEEE??? GIRO 25793487`27340958493796893 PLZZZZZ HELP KIM TO GET THE ORANGE WUPPIE THANKS ALOT

    /   Reply  / 
 8. LISA

  JAAAA WIJ DOEN MEE :o IK VIND DAT ZELF EEN HELE GOEDE ACTIE. IK, LISA, WIL ZELF OOK GRAAG EEN ORANJE WUPPIE :D ..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>