UPC-chick vindt eigen reclame irritant

De bloedhonden van UPC verknallen de reclameblokken nu al een half jaar met een spotje waarin Hans wordt aangemaand zijn KPN-abonnement op te zeggen om in zee te gaan met de kabelaar. Aan iedereen die daar serieus overweegt op in te gaan: doe het niet!! Zodra er iets mis gaat, ben je ook goed de lul bij UPC. Afijn, daar schrijf ik dit stukkie niet voor. Het gaat me om die reclame, waarin die vrouw met dat unieke stemgeluid je probeert te verleiden. Gek word je ervan, horendol! Gelukkig ben ik niet de enige; ook Janna Fassaert – de UPC-chick – vindt de commercials irritant.
"Ja, de irritatiegrens is flink bereikt", zegt Janna in gesprek met het Amsterdamse stadsblad Nl20. "Toen ik na de eerste drie filmpjes besloot door te gaan, deed ik dat op de voorwaarde dat ze minder zouden worden uitgezonden. Omdat ik er gek van word. En mensen om mij heen ook. In eerste instantie zeiden mensen dat ze het wel een goeie rol vonden. Maar na twee maanden werden ze tureluus. Dat is zonde. Het werkt wel goed, daar is UPC blij mee. Maar je moet dat natuurlijk niet gaan uitmelken."

Janna vertelt verder dat ze ooit is gezwicht voor de reclame omdat ze geld nodig had. Haar relatie liep op de klippen en Janna wilde op haar zelf blijven wonen. Toen kwam UPC langs met een zak geld. Inmiddels is ze er niet meer van afhankelijk; Fassaart is dagelijks te zien in de telenovelle Lotte en duikt binnenkort het theater in. Ook zal ze te zien zijn op de Parade.

Janna, als je dit leest: zwicht niet nog een keer voor UPC. Het is mooi geweest. Wij worden ook gek van de reclame, zelfs nu deze in mindere mate wordt uitgezonden – wat mij overigens nog niet is opgevallen.

Zie ook:
- Talpa wil smaakvolle reclame
- Nlpop: Ellen ten Damme niet met 1 maar 2 shows op Parade

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “UPC-chick vindt eigen reclame irritant

 1. Robbe

  Niet slim van UPC om deze reclame zo vaak uit te zenden. Hans twijfelt nu al maanden of hij wil overstappen of niet. En als je twijfelt moet je het niet doen.

    /   Reply  / 
 2. .

  Bindend advies niet voor UPC te gaan ? Het klikt misschien vrij hypocriet sinds ik recentelijk ben overgestapt van UPC naar Tiscali, maar op een paar verkeerde begin jaren na, was/is de service van UPC DIK in orde. Daarvoor heeft men ook recentelijk nog complimenten gekregen van verschillende instanties hiervoor.
  Ik sluit mij daar dus ook totaal niet bij aan.

  Wel is de prijs/kwaliteit verhouding veels te hoog (en was tevens de reden dat ik ben overgestapt naar een andere aanbieder).

    /   Reply  / 
 3. V. Erliefd

  Hoi,

  Ik kan die UPC reclame met dat sexy UPC meisje niet vaak genoeg zien en horen!
  Ben namelijk al vanaf de eerste keer dat ik haar zag en hoorde smoorverliefd op haar.
  Prachtige ogen en zeer sexy stem en ga zo maar door, weet nu ook hoe ze in het echt heet, hoop dat ze dit leest en mij mailt.
  Las dat ze vrijgezel is en hoopt dat ze nu overstapt naar mij….

    /   Reply  / 
 4. Jos ten Dollard

  Doorgaans ben ik anti-reclame. Maar de laatste tijd zie ik verwachtingsvols uit naar Janna. Wat een zaligheid die vrouw!

    /   Reply  / 
 5. Mick

  Ik hoop dat UPC nog meer van die reclame gaat uitzenden, want dan kan ik Janne in ieder geval zien en horen. Fabelachtig.

    /   Reply  / 
 6. Martijn

  Ik ben het hier helemaal niet mee eens. Ik kijk heel graag naar haar(reclame)

    /   Reply  / 
 7. Het is een lekker ding !

  ik kan die UPC reclame ook niet vaak genoeg zien.. sjezus wat een lekker wijf..

    /   Reply  / 
 8. Hanzl

  Lekker ding die Janna.
  Helemaal mee eens..:)
  Ook in die UPC reclame zag ik haar graag.
  Neemt niet weg dat ik helemaal anti-UPC ben en blijf na alle ellendie die ik met hun heb meegemaakt…:)

    /   Reply  / 
 9. janz

  wie is de nieuwe upc-chikc, ze is oosters, en ik ben hevig verliefd, ik overweeg zelfs weer terug over te stappen naar upc (voorheen: over mijn dode lichaam)

    /   Reply  / 
 10. Joe

  Die nieuwe reclame van UPC met die Indonesische (ofzo) maakt duidelijk waarom je niet in zee moet gaan met UPC.
  - UPC heeft zet dus irritante colporteur in.
  - UPC heeft haar administratie niet op orde, want ze komen je lastig vallen om een product te nemen dat je al hebt.
  UPC: doffe ellende

    /   Reply  / 
 11. henk

  die nieuwe aziatische chick is hot :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>