De tv-comeback van Cora van Mora

Reclame stemt mij doorgaans niet vrolijk, zo schreef ik hier al een paar keer eerder. Maar soms kan ik wel genieten van een reclamespotje. Vroeger bijvoorbeeld van de serie Cora van Mora-commercials. Dat Cora een kroketje aanbood aan prins Willem-Alexander. Wat blijkt? Vakblad Adformatie meldt dat Cora haar tv-comeback maakt. Voor Mora gaat ze op zoek naar een opvolger voor zichzelf. In het spotje is Cora zwaar teleurgesteld dat Mora dit van haar vraagt, maar gaat toch akkoord met dit verzoek. Directeur Hans Vermeulen
tegen vakblad Adformatie: "Het is natuurlijk een thema waar je vrij lang op
door kan gaan, maar Cora gaat in de commercials echt op zoek naar een
opvolgster." De tv-comeback staat gepland voor 30 oktober.

Meer over commercials en advertenties op Reclamewereld.

1 Reacties // Reageer

One thought on “De tv-comeback van Cora van Mora

  1. HermanS

    Laat me raden … de opvolgster wordt gezocht en uiteindelijk gevonden via het stemmen op een duur SMS-nummer ???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>