Sylvia uit Holland’s Next Topmodel te min voor Mora

'Zie ik dat nu goed?', vroeg ik mezelf gisteren stomverbaasd af, tijdens een reclameblokje in So You Wannabe a Popstar. 'Doet Sylvia Geersen uit Holland's Next Topmodel nu een gooi naar een carrière als Cora van Mora?' Inderdaad, mijn ogen bedrogen me niet. De runner-up uit de eerste editie van het RTL 5-programma is te zien in het nieuwe spotje van frituurkoning Mora. Jammer voor Sylvia: ze komt niet door de audities heen.

Ik heb het nooit zo op reclames, maar deze is echt heel geestig. Sylvia is op gesprek bij Mora-directeur Ad van Geloven en alles lijkt in kannen en kruiken. Maar de echte Cora bemoeit zich er nog even mee, tot ongenoegen van Sylvia. Die zet haar arrogante blik, bekend uit Holland's Next Topmodel, op. "Auditie? Moet dat?" En natuurlijk is ze not amused als ze wordt afgewezen. Volgende keer maar proberen het gezicht te worden van een rose fabrikant? Zonder dollen: leuke commercial!

Zie ook:
- Sylvia wilde via Next Topmodel naar tv-wereld
- NLpop: Hit of shit: Sylvia Geersen – Give it to Me

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Sylvia uit Holland’s Next Topmodel te min voor Mora

 1. Mr Bonito

  Ik dacht dat ik het verkeerd zag, maar had het dus ook goed. Nou ja zij is toch de eeuwige tweede en arrogant, dus krijgt wat haar toekomt

    /   Reply  / 
 2. Simon

  Ik zag het ook. Ik dacht ook: Is die niet van Holland’s Next Topmodel :P

    /   Reply  / 
 3. Sjon van der Roggelkamp

  Ik snap de grap niet, ligt het aan mij?

    /   Reply  / 
 4. vinn

  De grap is.. dat ze niet verwacht dat ze auditie enzo moet doen en al helemaal niet dat ze het niet word
  ik vind haar en de commercial geweldig

    /   Reply  / 
 5. bart

  geweldig vind ik wat overdreven, maar het is wel een aardige reclame ja. en dat zij het was zag je wel vrij snel.

    /   Reply  / 
 6. Evelien

  Hahahaha ik dacht echt..

  WOW ARROGANTIE !

  BEKENDE ARROGANTIE !

  En ja dat was KIM !

  hihi !

    /   Reply  / 
 7. marij

  Ik vind ‘m sterk! Hij verveelt nog steeds niet!

    /   Reply  / 
 8. Casey

  Kan mij niet schelen, ik vind het een lekker ding !

    /   Reply  / 
 9. ano

  zeg dat wel een lekker ding ik snap egt waarom zij haar gebruiken voor deze reclame en mij boeit het vrij weinig of ze nou arrogant is of niet ze is gewoon lekker en daar gaat verkopen om

    /   Reply  / 
 10. Expander

  Grote lippen heeft ze nog altijd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>