Wouke van Scherrenburg terug op televisie

Nog niet zo heel lang geleden was Wouke van Scherrenburg bijna dagelijks op televisie te zien. Elke avond vertelde ze in Nova/Den Haag Vandaag over het reilen en zeilen in de politiek. Helaas is ze daar mee gestopt. Helaas, omdat ik altijd vond dat ze wel iets gezelligs bracht in dat saaie Den Haag. Maar Wouke is terug!

Gisteren zag ik haar op televisie voorbijdrijven. Letterlijk drijven, want het programma van Wouke heet 'Het Gesprek op de Lek'. Op een of ander vlot praat ze met bekende en minder bekende Nederlanders over hun hypotheek en andere geldzaken. Dit alles voor ING, de bank met de oranje leeuw. En straks ook die blauwe leeuw, want ING slokt de merknaam Postbank helaas op.

Feitelijk is de reclameboodschap van Wouke niet veel meer dan een oproep om toch vooral even op internet een kijkje te komen nemen. Leuk dat ze weer terug is in elk geval, jammer dat het voor dit doeleinde is. Dan had ik haar liever als vaste sidekick in een talkshow op zien duiken.

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Wouke van Scherrenburg terug op televisie

 1. Valpa

  de nieuwe jan paparazzi, of wat bedoel je? =P

    /   Reply  / 
 2. jaap

  doe toch normaal man, zoals pim al zei: ga toch naar huis, koken, veel beter!

    /   Reply  / 
 3. Lennie Log

  Is het niet zo dat die blauwe Postbank Leeuw een oranje Leeuw wordt? Omdat oranje de kleur van ING is.
  Verder eens met oproep: breng wat agressie terug in de tv-interviews, haal Wouke terug. Het wordt zooooo lief allemaal.
  Want stel je voor: als je niet lief genoeg bent tegen een politicus die eens wat te zeggen heeft, dan gaan ze volgende keer naar een andere zender….
  Bah.

    /   Reply  / 
 4. Sjon van der Roggelkamp

  Links lullen, rechts zakken vullen. Wouke heeft het nu ook ontdekt

    /   Reply  / 
 5. Simon

  Sjon, lekker onderbouwd verhaal!

    /   Reply  / 
 6. Jansen

  Wouke van Scherrenburg blijft een vieze vuile prostituee van de linkse kerk. Jarenlang heeft deze vieze vuile prostituee ons opgezadeld met die stomme linkse multiculturele spleetpraat van haar, en nu probeert die arrogante spleetjuffrouw ons bij de ING te krijgen. Nou ING, als jullie met die vieze linkse prostituee in zee gaan dan doe ik nooit meer zaken met jullie!

  De vieze linkse prostituee zat toentertijd de hele tijd Janmaat zwart te maken, bedenk wel dat ons land toen nog wel op een normale manier van die niet-westerse allochtonen plaag gered kon worden. Mede dankzij deze vieze vuile spleetjuffrouw hebben we nu een gigantisch niet-westers allochtonen probleem.

  Pim Fortuyn zei destijds terecht tegen deze prostituee; “ach mens ga toch koken”.
  Ze had haar hele leven niets anders moeten doen!

  Ik snap werkelijk niet waarom mensen deze vieze prostituee vragen voor een reclame. Deze spleet staat als symbool voor de ondergang!

  Dat betekend weinig goeds voor de ING!

  De ING probeert de steeds maar slinkende linkse idioten als klant te krijgen. Ze hebben op een verkeerd paard gewed!

  Maar veel belangrijker nog!

  HAAL DIE VIEZE VUILE LINKSE PROSTITUEE VAN DE NEDERLANDSE TV!

    /   Reply  / 
  1. benj

   Het slechte nieuws: wat een erbarmelijk niveau van schrijven. Het goede nieuws: alleen iemand die stomtoevallig op dit naar alle waarschijnlijkheid zelden gelezen bericht stuit, wordt geconfronteerd met deze vullis.

   Mag ik trouwens de ING ermee feliciteren dat zij deze ‘Jansen’ als klant kwijt zijn? Wel jammer dat Nederland er nog wel mee opgescheept blijft zitten.

     /   Reply  / 
   1. Ariane

    Ach, maak je er niet te druk om. Grote kans dat dit een abonnee van de Kwaliteitskrant De Telegraaf is, die hier op genuanceerde wijze zijn frustraties ventileert…

      /   Reply  / 
 7. eatme

  En koken kan ze ook al niet….

    /   Reply  / 
 8. harrie van zoest

  Wouke is zooo 1960

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>