Irene Moors solliciteert naar baan als kroketten-juf

Krokettenmaker Mora laat weer van zich horen. De zoektocht naar 'de nieuwe Cora' is nog altijd niet volbracht, dus komen er nieuwe auditierondes. Vorig jaar konden we al zien hoe Sylvia Geersen (Holland's Next Topmodel) een gooi deed naar de titel. In de nieuwe spotjes solliciteert Irene Moors naar de baan als kroketten-juf.

Leuke actie weer van Mora. Als één van de weinigen weten zij reclame aangenaam te maken. Het spotje met Irene moet al op korte termijn de buis worden opgeslingerd.

Zie ook:
- Sylvia uit Holland's Next Topmodel te min voor Mora
- De tv-comeback van Cora van Mora

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>