Hernieuwde uitreiking van de Gouden Loeki

Na de zoveelste saaie award-uitreiking rondom de Gouden Loeki moest het dit jaar helemaal anders. Eyeworks werd buitenspel gezet als producent, de opdrachtgevers wilden dit keer een verrassende show. Dus werd Frank Houtappels ingeschakeld, die onder andere tekende voor Gooische Vrouwen. Hij heeft een soort lange sketch geschreven rondom een gezin. Presentatrice Caroline Tensen – voor de gelegenheid eenmalig terug bij de Tros – heeft interactie met dit gezin en het publiek.

Het gezin zal de meest spraakmakende reclames behandelen in hun sketch. De gezinsleden worden gespeeld door Nelly Frijda, Cees Geel, Anneke Blok en Medi Broekman. Zij kijken tv en worden dan verrast door Tensen, die zichzelf ‘speelt’.

Grote vraag is natuurlijk: weet de kijker de show nog te vinden na de voorgaande edities? De buzz rondom de nieuwe aanpak is nog niet heel groot. Maar wie weet, als de Tros het dit jaar heel geestig doet, dat volgend jaar iedereen schrap zit?

Gouden Loeki, 20.30 uur, Tros

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>