De bezem door GTST

Dokter Simon Dekker mocht een aantal jaren terug Meerdijk al opschudden, nu is het de beurt aan zijn zusje Linda Dekker. Actrice Babette van Veen keert vanaf komend seizoen terug in Goede Tijden Slechte Tijden.

Dat zijn niet de enige wijzigingen in de RTL 4-soap. Het karakter van Dian Albers (Rixt Leddy) maakt voor de derde keer haar opwachting. Er komen nog vier nieuwe karakters, nieuwe decors en een nieuwe leader. Eerder werd al bekend dat Victoria Koblenko (Isabella), Fajah Lourens (Yasmin), Bas Muijs (Stefano) en Elle van Rijn (Valerie) de serie zullen verlaten. Ook Christophe Haddad (Nick) en Sebastiaan Labrie (Ray) zijn aan hun laatste maanden in de serie begonnen.

GTST haalt dus de bezem door de eigen serie. Misschien omdat de kijkcijfers de laatste jaren langzaam terug zijn gelopen van ruim twee miljoen tot krap twee miljoen? Of is het uit angst voor de nieuwe zender Talpa? En zit de trouwe kijker wel te wachten op al die veranderingen? Collega-soap ONM heeft het in elk geval geen goed gedaan.
Ik ben ook erg benieuwd welke rol Linda Dekker krijgt, aangezien er in Meerdijk nagenoeg niemand weer woont die ze kent. Gokje: ze duikt het bed in met Robert Albers, doet een fotoshoot bij het blad van Janine en wordt verliefd op Dennis Tuinman, tot ongenoegen van Laura.

Zie ook:
- De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Meerdijk: ook Daantje Mus terug in GTST
- Huh? Vermoorde Frits van Houten maakt rentree in GTST
- Babette: "Linda Dekker wordt verschrikkelijk venijnig"
- Ondertussen bij GTST: terugkeer moordenares Hannie

1 Reacties // Reageer

One thought on “De bezem door GTST

  1. Marieke

    Veranderingen in gtst vind ik altijd wel leuk, maar of het nu een goed idee is om er allemaal oudjes in terug te halen? Straks zitten we weer met Helen Helmink opgescheept! Daarom pleit ik voor jonge nieuwkomers, het liefst met een frisse uitstraling en goed acterend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>