RTL blijft azen op kijkers Hart van Nederland

RTL blijft proberen om de succesformule van Hart van Nederland van SBS 6 te kopiëren. Vanaf 4 september maakt de late editie van EditieNL plaats voor 4 In Het Land, een programma waarin mensen uit het regionale of nationale nieuws centraal staan. Een programma dat de maatschappelijke discussie probeert weer te geven.

Hart van Nederland weet doorgaans meer dan een miljoen kijkers aan zich aan te binden, een uitzonderlijk hoog aantal op het late tijdstip. Het idee van RTL om een alternatief voor het succes van SBS 6 te bieden is niet nieuw. Eerder probeerde de zender het met 5 In Het Land en EditieNL, dat overigens vroeg in de avond gewoon blijft bestaan.

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL blijft azen op kijkers Hart van Nederland

  1. mark fabricius

    dat hart van nederland zo veel kijkers heeft is niet zo moeilijk, je word bijn gedwongen om ernaar te kijken.
    de enige keren dat hart van nederland op mijn tv draait is wanneer het door een spanende film heen word gedraait. smerige rotstreek is et

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>