Ook Carlo stort zich op de verborgen camera

Onlangs werd bekend dat Tatum Dagelet het verborgen camera-programma Gotcha! presenteert. Ook Carlo Boszhard heeft zich nu op deze filmtechniek gestort. Voor De Staatsloterijshow zal hij de komende weken meerdere BN’ers in de maling nemen.

Aan Irene van der Laar de twijfelachtige eer om het eerste slachtoffer te zijn. Tijdens opnames voor Dancing With The Stars bestormde Carlo haar vermomd als Russische dansgoeroe, waarna hij haar vervolgens helemaal afbrandde. Door een kunsthaakneus, pruik en bril herkende Van der Laar hem niet.

Tjongejonge, da’s lachen? Overigens scoorde de eerste aflevering van Gotcha gisteren 236.000 kijkers of een marktaandeel van 3,7 procent. Dat ‘ie weet waarvoor ‘ie het doet.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>