Madonna op de koffie in Pulse

Het lijkt wel internationale supersterren te regenen in Nederland. Werd vorige week al bekend dat niemand minder dan Robbie Williams ons kleine landje aandoet voor promotie, vandaag maakte RTL Nederland bekend dat Peter van der Vorst de ster der sterren ontvangt in Pulse. Madonna!

Wanneer Madonna langskomt, is nog niet bekend gemaakt. Ze zal in het komende seizoen op de bank van Pulse plaatsnemen. Andere sterren die de hand van Van der Vorst mogen schudden, zijn Sugababes, Ricky Martin en Alicia Keys.Veel mensen in de muziekindustrie hebben het al vaker gezegd. Ondanks dat we ‘slechts’ 16 miljoen inwoners in Nederland hebben, is ons land heel belangrijk voor muzikanten. Veel bands proberen in hun wereldtournee in een vroeg stadium in Amsterdam te spelen. Omdat alle artiesten daar komen en het publiek dus lekker kritisch is. Daarnaast blijkt dat veel artiesten hun eerste successen in Nederland boekten, zoals Nsync en The Backstreet Boys.

Leuk hoor, Madonna in Nederland. Hopelijk plakt ze er, net als Robbie Williams, een optreden aan vast.

Zie ook: Zegt Madonna tegen Peter: ‘Je bent niet lief geweest’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna op de koffie in Pulse

  1. Maddy

    oooh, daar wil ik bij zijn! ff rtl stalken voor opnamedata

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>