Jim wint Dancing With The Stars dubbelop

Van te voren was moeilijk te voorspellen wie beter zou dansen, maar dat Jim zou gaan zegevieren was eigenlijk wel te verwachten. De ex-Idol kreeg de meeste stemmen van het publiek. Daarmee wint hij met Julie de eerste Dancing With The Stars. Ja, u leest het goed: de eerste. Als we goed naar de woorden van presentator Ron Brandsteder luisteren, volgen er namelijk nog meer edities. De avond van de eindstrijd (2.688.000 kijkers) werden er drie dansen gedanst door de finalisten. Een ballroomdans, een latindans en tenslotte een vrije dans. Jim & Julie kozen net als Irene & Marcus voor een quickstep in de ballroom. Bij beide paren ging niet alles vlekkeloos door wat opspelende spanning. Bij de latindans (een samba voor Jim en een rumba voor Irene) dansten de paren al meer vrijuit.

Maar bij de laatste dans gingen alle remmen los. Voor dit freestyle-optreden mochten de paren zelf een dans samenstellen. Ook de muziek was hierbij een vrije keus. Hierdoor was goed te zien dat de twee koppels een andere dansstijl hebben. Daar waar Jim & Julie voor een swingende act zorgden, kozen Irene & Marcus voor Spaanse passie met een mix van de tango en de Paso Doble.

Het is Jim dus toch nog gelukt, om een afvalrace op televisie te winnen. In directe zin houdt hij er niet veel aan over; de eer en de trofee, al mag deze prijs in de huiskamer van zijn danspartner staan. Indirect is het flink kassa voor de 18-jarige Egmonder. Naast het feit dat zijn bekendheid een nieuwe impuls heeft gekregen, is Jim volgend jaar te zien in de musical Grease!

En Irene van der Laar? Die schuift binnenkort gewoon weer aan bij RTL Boulevard. En wie weet, houdt zij er nog wel een programmaatje hier of daar aan over.

Op de website van Dancing With The Stars zijn veel fragmenten van de finale terug te zien. Volgende week om 20.00 uur een andere kijkcijfertopper op RTL 4: Idols.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Jim wint Dancing With The Stars dubbelop

 1. vk

  Even een correctie op dit bericht. Irene van der Laar won de jurystem (109 punten tegen 105 punten voor Jim), dus won Jim niet dubbelop maar mocht hij zich (zoals verwacht) wel verheugen op de titel door de zwaarder wegende publieksstem

    /   Reply  / 
 2. herman

  je hebt gelijk, ik maakte een vergissing. ga het zsm aanpassen, bedankt

    /   Reply  / 
 3. Anneke

  Met de uitslag is volgens mij behoorlijk gesjoemeld. Die “druk op de knop” van Sylvana stelt niets voor, een paar seconden erna is de uitslag bekend, dat is onmogelijk. Jammer dat een profesionele jury gewoon voor niets zit te stemmen. Een heel teleurstellend en voorspelbaar einde. Erg jammer.

    /   Reply  / 
 4. mope

  niet mee eens! ik vond jim & julie ook gewoon leuker, spontaner, gekker en jonger dansen! kon er uren naar kijken, en bij Irene absoluut niet!

  dus alhoewel ik ze allebei erg goed vond, en ondanks dat het voorspelbaar was dat Jim zou winnen, kan ik alleen maar zeggen: TERECHT!

    /   Reply  / 
 5. Vana

  Helemaal mee eens. En als je echt heel goed hebt gekeken, zie je dat Ingrid Ypenburg (die er ook weer even was) een betere Rumba danst dan Irene vd Laar. Wat is dat toch dat iedereen ineens vindt dat Irene zo goed danst? Waarom is het teleurstellend dat jim heeft gewonnen? Die knul kon hiervoor niet eens een heup bewegen; hij is ontzettend gegeroeid in het dansen en vooral: het plezier/de expressie straalt van zijn gezicht als hij danst! Hij is absoluut een terechte winnaar. Irene was niet slecht, maar he, zo goed was ze nou ook weer niet.

    /   Reply  / 
 6. nj

  hallo..

  weet iemand hoe dat lied heette waar ze op ze de freestyle in de finale op deden.
  vond het een mooi lied maar weet nie hoe hij het

    /   Reply  / 
 7. Chantal

  Ik vond het ALLEEN maar leuk door JIM &JULIE, heel spannend allemaal en echt geen zeker weten dat JIM zou winnen…
  Voor de zekerheid heb ik wel tig keer gestemd,jah…
  Mijn hart bonkte in mijn keel bij elke keer de afvalrace,en dan die opluchting als ie door was!!
  Ja, geef mij maar JIM ,daar kijk je gewoon graag naar,dat dansen,fantasties,straks zeker die cd kopen,echt wel!

    /   Reply  / 
 8. Indy Soolsma

  Ik vond dat liedje van jim erg mooi, bij de optreden samba.
  Ik zou graag willen weten hoe dat liedje heet?
  Als iemand het weet stuur eht alstublieft op

  groetjes Indy

    /   Reply  / 
 9. ik

  ik vond dat marcus en irene moesten winnen! ze waren veeeel beter
  ik heb gister marcus nog zien dansen met zien professionele danspartner nathalie. super mooi !!
  maar marcus en irene zijn voor mij de winnaars!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>