Irene van der Laar danst nog een rondje

Hoewel Jim de danswedstrijd Dancing With The Stars op zijn naam schreef, vonden velen dat zijn rivale Irene van der Laar het er beter van afbracht. Desalniettemin houdt zij er net als Jim wat leuks aan over. Waar Jim volgend jaar de voetjes van de vloer doet in de musical Grease, zal Irene van der Laar vanaf 11 december (niet geheel onverwacht) het nieuwe programma Dansduel voor RTL gaan presenteren, zo meldt RTL Boulevard.

In Dansduel, dat op de zondagavond wordt uitgezonden, dansen professionele duo’s om de eer. Zij worden beoordeeld door dezelfde jury als uit Dancing With The Stars. Volgens RTL gaat het om de vier beste koppels van Nederland.

Het lijkt er dus op dat ballroom dancing naar een hoger danwel commerciëler niveau wordt getild, na het daverende succes van Dancing With The Stars. Die danswedstrijd met bekende Nederlanders moet volgend jaar ook weer terugkeren op het scherm.

Zie ook:
- Het enige dat Irene van der Laar nog doet, is dansen
- Jim wint Dancing With The Stars dubbelop
- RTL kondigt Icedancing With The Stars aan
- Jim lightning!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>