Het enige dat Irene van der Laar nog doet, is dansen

Vandaag de dag zien we Irene van der Laar nog nauwelijks achter de desk van RTL Boulevard zitten. Niet zo gek, want het lijkt wel of het leven van Van der Laar volledig in het teken is komen te staan van stijldansen, door het overweldigende succes van Dancing With The Stars.

Naast het feit dat ze vanavond de tweede aflevering van Dansduel (vorige week 800.000 kijkers) presenteert, is Irene sinds de finale van Dancing with the Stars meer dan wekelijks te vinden in dansscholen. Om demonstraties te geven. "Ik heb elke week wel een paar schnabbels", vertelde ze deze week in At5′s Awick. "Dan krijg ik zoveel complimenten, dat ik soms helemaal naast mijn schoenen ga lopen."

Ook zal Van der Laar binnenkort te zien zijn in Van Speijk, de nieuwe politieserie van Talpa. Hierin speelt ze – hoe kan het ook anders – een danseres en vriendin van een rechercheur.

Daarmee lijkt het alsof er een heel dansimago aan haar gaat kleven. Vanavond laat ze het echter aan de professionals over, in Dansduel.

Dansduel, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Jim wint Dancing With The Stars dubbelop
- Irene van der Laar danst nog een rondje
- Dansduel: Dancing With The Stars zonder BN’ers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het enige dat Irene van der Laar nog doet, is dansen

  1. Joost

    Ik mis haar niet achter de desk bij Boulevard. Ik vind die modedingen niet zo interessant, al brengt Fiona Hering het nog wel leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>