RTL melkt cashcow Dancing With The Stars verder uit

Dancing With The Stars was de kijkcijferhit van afgelopen najaar. Bekende Nederlanders dansen met professionals en worden door een jury beoordeeld. Lekker nostalgisch, oordeelden veel kijkers en critici. In een later stadium mocht het publiek ook stemmen op hun favoriet. Niet verrassend dat de hitserie in maart terugkomt bij RTL. Maar de zender heeft wel bedacht, dat er veel meer geld verdiend kan worden met de danswedstrijd.
De uitslag van de sms-stemming volgt namelijk straks een dag later, op zondag. De dansen worden dan nog wel op zaterdag uitgezonden. Op die manier krijgt het kijkerspubliek langer de tijd om een stem uit te brengen. En wie weet, stemmen er op zondag wel weer 1,5 miljoen mensen af op die uitslag. Kun je daar weer mooi reclame omheen verkopen.

Toegegeven, het is slim bedacht van de reclame-afdeling van RTL. Maar of de kijkers er nu blij mee zijn…

Overigens berichtte roddelblad Story dat Serge Gulikers is benaderd als professional danser. Hij werd tien dagen terug weggestemd uit de talentenjacht Idols.

Zie ook:
- ‘Na Idol Jim ook Serge in Dancing With The Stars’
- Jim wint Dancing With The Stars dubbelop

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL melkt cashcow Dancing With The Stars verder uit

  1. Jos

    Grappig om te zien dat we beide tot dezelfde conclusie komen vwb het uitmelken van DwtS.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>