RTL warmt op voor Dancing with the Stars

RTL zendt vanaf zaterdag een nieuwe serie van Dancing With The Stars uit en dat moet de kijker weten ook! Tussen de programma’s door wordt de kijker gefeteerd op reclamespotjes voor de onverwachte kijkcijferhit van vorige zomer. En nu dat andere kijkcijferkanon Idols is afgelopen, is er weer alle ruimte op de zaterdagavond voor Dancing With The Stars. Vanavond worden we alvast lekker gemaakt met een registratie van het Nederlands Danskampioenschap.
RTL zendt de registratie uit onder de naam Let’s Dance. Enkele deelnemers aan dit NK zijn Dancing with the Stars-dansers
Roemjana de Haan, Koen Brouwers, Euvgenia Parakhina en Peter Bosveld.

Opmerkelijk is dat de presentatie hiervan in handen ligt van de onlangs binnengehaalde Robert ten Brink. Dat terwijl het meer voor de hand lag dat Sylvana Simons of Ron Brandsteder deze registratie aan elkaar zou praten, aangezien zij ook de gezichten zijn van Dancing With The Stars. Toch staat dat programma niet helemaal los van Let’s Dance. Want de oplettende kijker zal Cor van de Stroet ook voorbij zien komen, en dat is de juryvoorzitter van Dancing With The Stars.

Let’s Dance, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Dancing With The Stars komt terug zonder Idols-factor
- RTL melkt cashcow Dancing With The Stars verder uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>