RTL komt na Shark met misdaadserie Standoff

Na Shark komt RTL 4 opnieuw met een Amerikaanse serie op de maandagavond, aansluitend op CSI. Dit keer gaat het om Standoff, een misdaadserie waarvan vorig jaar het eerste seizoen is uitgezonden in Amerika. Hierin staan Matt Flannery en Emily Lehmann centraal, beide werkzaam bij een crisiseenheid van de FBI. Ze komen opdraven om te onderhandelen bij gijzelingen, zelfmoordpogingen, terreurdreiging of groepsgeweld. Samen vormen ze een ijzersterk team, tegelijkertijd zijn Emily en Matt elkaars zwakte.

Want de twee zijn ook elkaars geliefden. In het geheim. Mocht die relatie uitkomen, dan zou dat ook betekenen dat de twee op het werk gescheiden worden. En laat Matt zich nu net verspreken tegenover iemand waarmee hij onderhandelt. De zaak wordt voorgebracht bij allemaal leidinggevenden, maar de ultieme sanctie volgt niet. Daarvoor is het team Emily-Matt te waardevol. Evengoed zorgt het voor een flinke lading spanning.

In Amerika is de serie uitgezonden door Fox. Vooralsnog zijn er 19 afleveringen gemaakt, tot genoegen van de zender. Want dit voorjaar komen er nieuwe afleveringen op de buis.

Standoff, 21.30 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL komt na Shark met misdaadserie Standoff

  1. Joris

    één van de flops van afgelopen herfst…. rtl heeft alleen maar de 3 csi’s, bones en prison break en dan heb je het wel gehad (24 en L word zijn ook fantastisch maar worden door rtl echt verkl**t)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>