De vlucht van Prison Break gaat voort

Het heeft even geduurd, maar vanavond worden de uitzendingen van Prison Break op RTL 5 hervat. De zender is een meester in het opknippen van series op onlogische plekken, Prison Break werd ergens halverwege seizoen 2 opgebroken. Om het geheugen op te frissen een resumee van de belangrijkste gebeurtenissen uit de voorgaande afleveringen.

Kat-en-muisspel
Michael Scofield en Lincoln Burrows zijn nog altijd verwikkeld in een kat-en-muisspel met de geheim agent Mahone. Telkens weet hij ze tot zeer dichtbij te naderen of zelfs een gesprek te voeren. En telkens weten Lincoln en Michael te ontkomen. Totdat ze op een wel erg rustige snelweg worden aangereden en onder schot worden gehouden door Mahone. Het einde lijkt nabij, ware het niet dat de vreemdelingenpolitie poolshoogte komt nemen.

Valstrik
De broers gaan op transport richting gevangenis, maar secret service special agent Kim bedenkt een valstrik bij een tunnel. Daar is het de bedoeling dat er wat rondvliegende kogels per ongeluk een aantal hoofdfiguren raken, zoals special agent Paul Kellerman. Laatstgenoemde is het zat om aan het lijntje gehouden te worden, en besluit zich tegen de geheime organisatie te keren. Hij knalt Mahone neer en biedt Michael en Lincoln de mogelijkheid te vluchten.

T-Bag, Franklin en Sarah
Ondertussen is ex-gedetineerde T-Bag bij zijn vroegere vriendinnetje aangekomen, de vrouw die er ongeveer alles aan heeft gedaan om zich te verstoppen voor de pedofiel. Een andere gedetineerde, Benjamin Franklin, probeerde een nieuw leven op te bouwen met vrouw en dochter. Maar vrouwlief wordt bij de apotheek gesnapt en gearresteerd. Michaels liefje Sarah Tancredi weet niet goed meer wie te geloven en neemt een nieuwe identiteit aan. Ze is zo ongeveer alle contact met vrienden en buitenwereld kwijt en staat er alleen voor.

Hoe nu verder? Vanaf vanavond is het te zien bij RTL 5. Al zijn er genoeg slimmeriken die online afleveringen hebben gekeken. Want in Amerika lopen ze inmiddels weer een flink eind voor op Nederland. Eén ding is zeker: het gaat weer griezelig spannend worden.

Prison Break, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Prison Break: Daar gaan ze
- Prison Break trailer seizoen 2 online, check 'm hier

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De vlucht van Prison Break gaat voort

 1. Mark

  Dat is niet iets typisch RTL5 hoor. In Amerika zijn er ook van die mid season breaks. Soms wel meer dan 1 in één seizoen.

    /   Reply  / 
 2. Patrick

  @ Zappen: RTL 5 moest wel omdat ze anders voorliepen op Amerika en dat mag natuurlijk niet. In Amerika hebben ze namelijk toen een winterstop gehouden.

    /   Reply  / 
 3. arie brandsen

  ik wordt re doodziek van dat ik niet weet wanneer de serie weer doorgaat is dit om meer zieltjes te winnen of om mensen af te laten haken iets wat ik van volgers van prison break steeds meer hoor ik ken al 2 fervente volgers dat ze zijn afgehaakt wat voor mij inhoud dat ik als ik een keer wat mis niet meer bij hun terecht kan voor gemiste uitzendingen simpel gezegd eigenlijk willen ze wel of niet dat we het programma volgen en kijkcijfers halen ik denk het niet

    /   Reply  / 
 4. japp

  in amerika hebben ze een tijdje gestaakt (de schrijvers) daardoor konden ze niet verder gaan met uitzenden… in amerika gaat het ondertussen verder maar ik weet niet hoe dat in NL zit. op http://www.prisonbreak.nl staat er dat ze contact hebben opgenomen met rtl en de rtl zegt dat ze verder gaan zodra ze weer matriaal hebben. Maar waaneer ze dat dan hebben….

    /   Reply  / 
 5. riki

  de schrijvers zijn op dit moment nog steeds aan het staken. In Amerika zenden ze seizoen drie idd verder uit, maar er zijn daar nog maar een paar afleveringen te gaan, dan zijn de afleveringen op.
  Tot nu toe zijn er voor seizoen 3 maar 13 afleveringen opgenomen, en het is nog onduidelijk of het er dit seizoen nog wel meer worden…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>