Xander en Do ook in tv-hit Singing Bee

Al wekenlang is 'singing bee' het meest gebruikte zoekwoord op Zappen. De twee berichten die we er eerder over schreven zijn inmiddels al tienduizenden keren opgevraagd. RTL 4 debuteert op 31 december met de show en lijkt een grote kijkcijferhit in handen te hebben. Dat kan de zender wel gebruiken, want het marktaandeel van het RTL-vlaggenschip blijft maar achteruitlopen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gordon de show presenteert, nu is ook bekend wie de team captains zijn: Xander de Buisonjé en Dominique van Hulst, beter bekend als Do.

De Nederlandse versie van de Singing Bee wordt zodoende een show met grote namen. Al blijf ik er bij dat Gordon geen slimme zet is; weliswaar heeft hij veel fans, maar ook heel mensen zullen door Gordon niet afstemmen op de Singing Bee.

In het programma gaat het er niet zo zeer om dat je goed kan zingen, maar wel dat je de goede tekst kunt zingen. Je hoort allerlei liedjes en op de lege plekken moeten mensen uit het publiek de juiste woorden meezingen. De eerste audities zijn inmiddels achter de rug en in dit bericht delen kandidaten-in-spe hun ervaringen.

Wie een goede indruk wil krijgen van het programma, kijkt naar onderstaand filmpje van de Amerikaanse variant:

Zie ook:
- RTL kiest Gordon voor The Singing Bee
- RTL gaat de stembanden smeren met The Singing Bee

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Xander en Do ook in tv-hit Singing Bee

 1. Ramon

  Het doet mij denken aan het gevoel van..
  Een programma van de kro van een paar jaar geleden. Maar ja het zal wel weer aan mij liggen.

    /   Reply  / 
 2. Valpa

  zo’n programma kan beter door robert ten brink gepresenteerd worden hoor

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>