RTL haalt Million Dollar Wedding naar Nederland

De volgende grote trouwshow is aanstaande. Na Ron's Honeymoonquiz en Love Letters krijgen we vanaf eind augustus One Million Dollar Wedding op tv bij RTL 4, een show waarin tientallen verloofden met elkaar de strijd aangaan om een bruiloft met alles er op en er aan. De prijs, die een waarde van 1 miljoen dollar vertegenwoordigd, is er voor slechts één koppel. Daarvoor hoeven niet allerlei rare zeepkistraces te worden gereden of moeilijke hersenkrakers te worden opgelost. De koppels moeten de kijker er van overtuigen dat zij recht hebben op de prijs, dat is alles.

Million Dollar Wedding komt uit de koker van Eyeworks en is een succesvol format. De nadruk ligt heel erg op romantiek en echtheid, eigenlijk net zoals bij Boer Zoekt Vrouw. Het past perfect in de huidige tijdsgeest dat tv-programma's echt en zonder tierelantijnen moeten zijn.

In het AD vertelt zenderbaas Erland Galjaard dat Wendy van Dijk het programma gaat presenteren. Zij heeft met Hart in Aktie eerder bewezen erg betrokken te kunnen zijn met mensen / kandidaten. Bij RTL heeft ze volgens mij haar geld nog niet helemaal opgebracht; Heel Holland Helpt flopte en Idols en X Factor scoorden maar matig. Maar wie weet heeft ze met Million Dollar Wedding een format in handen dat haar op het lijf is geschreven en dik over de miljoen kijkers gaat.

Met de aankoop van het format lijkt de koude oorlog tussen Eyeworks en RTL ook beslecht. De zender nam het de producent niet in dank af toen het voor SBS het programma Sterren dansen op het IJs ging maken, een rechtstreekse concurrent van Dancing on Ice. Vanaf dat moment zijn er geen formats van Eyeworks meer op RTL uitgezonden. Maar met het vertrek van Fons van Westerloo lijkt die lucht geklaard.

Voor de kandidaten is het nu nog hopen dat de dollar niet nog verder wegzakt.

Zie ook:
- Wendy van Dijk en Idols geen goeie combinatie

- Nog meer revivals: Wendy van Dijk blaast Ushi nieuw leven in

65 Reacties // Reageer

65 thoughts on “RTL haalt Million Dollar Wedding naar Nederland

 1. Valpa

  Idols en X-factor scoorden toch niet echt matig hoor.. maar het programma lijkt me niet zo heel leuk trouwens.

    /   Reply  / 
 2. petra zwinkels

  kan je je nog opgeven voor dit programma

    /   Reply  / 
 3. piet

  Dit programma naar Nederland halen??? Dit programma is nog nergens te zien geweest.

    /   Reply  / 
 4. lin

  Waar kunnen wij ons opgeven voor dit programma????

    /   Reply  / 
 5. jannie

  Ik wil graag mijn dochter en a.s schoonzoon opgeven. Hoe doe ik dat?

    /   Reply  / 
 6. Robbieboy

  RTL doet de laatste 4 maanden wel erg haar best om met nieuwe programma’s te komen, en dat doen ze toch goed. Ook al zit er soms een “singing bee” bij

    /   Reply  / 
 7. evelien

  hoe kunnen we ons opgeven voor dit programma!

    /   Reply  / 
 8. anne-marte

  kan je je nog opgeven voor dit programma?
  zo ja waar kan ik dat dan doen?

  groetjes

    /   Reply  / 
 9. Redactie RTL

  Hoi mensen,

  Je kunt je nog opgeven voor dit programma: stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam, adres en telefoonnummer, en een korte motivatie.
  Er zal contact met je worden opgenomen.

  Samantha van Ginneken
  Redactie RTL

    /   Reply  / 
 10. linda-fan

  Wat jammer ! weeer die Wendy, die ben ik zo beu, daar kijk je bijna doorheen zo dun, ik vind dit veel leuker voor Martijn Krabbe of, nog beter, Linda de Mol !!
  Gezellige zaterdagavond tv, daar is Linda toch de ideale persoon voor ? Laat Wendy dan RtL boulevard doen of zo, dat komt toch op een tijdstip dat waarop ik nog niet thuis

    /   Reply  / 
 11. Esther

  Hoi Samantha van Ginneken,
  Ik krijg de mail terug van dit adres…
  Heb je nog een ander adres voor me?
  Groetjes Esther

    /   Reply  / 
 12. Jennifer

  Samantha van Ginneken lult. Is helemaal niemand van de redactie, das iemand die aandacht zoekt. Je moet je eigen opgeven op rtl.nl/wedding.
  Krijgt gelijk een hele vragenlijst over jou en je partner. Succes ermee.

    /   Reply  / 
 13. l.l guit.

  Heb een leuke zoon en een aardige a.s schoondochter ,denk dat ze trouw plannen hebben,lijkt me wel een geschikt koppel voor een uitdaging.

    /   Reply  / 
 14. Henny

  Graag zou ik mijn zoon en a.s. schoondochter op willen geven voor het nieuwe programma wedding.

    /   Reply  / 
 15. jeanette pepping

  wij zijn een gezin met vader moeder en 3 kinderen waarvan 2 een spierziekte
  de oudste van 12 heeft helaas een progresiefe spierziekte en rolstoel gebonden
  voor een mooie huwlijksdag willen we alles voorelkaar met name voor onze dochter die veel hulp nodig heeft maar ja wij akls ouders zijn dan wel het middelpunt
  zouden jullie ons een geweldige huwlijksdag willen geven voor ons en onze kinderen zodat we toch ondanks onze vele beperkingen een onvergetelijke dag er van kunnen maken met elkaar zonder zorgen
  bv mooie trouwkoets is onmogelijk een mooie auto nee kan niuet dan moeten we in onze aangepaste bus met elkaar of in iedrgeval het zijn kleine dingen maar ik hoop dat jullie ideen hebben
  vr gr jeanette pepping

    /   Reply  / 
 16. Anoeschka Van est

  hallo wendy ik hoop dat je mij kan helpen mij een mooie trouw dag te bezorgen, ik en mijn vriend gaan trouwen volgend jaar 29-05-2009 we waren aan het sparen, maar om omstandigheden hebben wij het geld moeten uitgeven voor een ticket omdat plotseling zijn moeder overleden was maar nu heb ik nog een groter probleem ik heb te horen gekregen dat ik een ander woning zal krijgen en dat haal ik niet ik heb ook nog een zoontje van 6 maanden oud ik ben pas 20 en ik hoop dat u mij kunt helpen alles is al geregeld voor de bruiloft, bijna alles dan help me aaaaaaaaaaaaaaalsjeblieft groetjes xxx Anoeschka van est uit limburg

    /   Reply  / 
 17. wendy & patrice

  Hoi Wendy,

  Leuk dat jij deze show gaat presenteren.
  Mn vriendin en ik hebben ons opgegeven voor jouw show.
  De grote vraag bij ons luid natuurlijk:
  hoe gaat dit alles in zn werk en als we worden ingeloot wanneer krijgen we daar dan bericht van?
  We willen super graag onze droom dag winnen, en daar hebben we heel erg veel voor over.
  Ik hoop dat we snel een reactie zullen krijgen.

  heel veel liefs van Wendy & Patrice

    /   Reply  / 
 18. Wendy van Dijk

  Hee lieve mensen!

  Wat een enorme leuke berichten staan hier zeg. Ik neem al jullie berichten mee naar de redactie, en we gaan de screening starten voor het eind van de maand.

  Ik hoop jullie tegen die tijd te ontmoeten!

  Wendy

    /   Reply  / 
 19. mirjam van den berg

  hai wendy,

  Nou das toevallig dacht ik, een wedding show. Ik ben 36 jaar ik heb 2 kinderen de 3e is op komst, nu is het kindje wat er nu aan komt een echte liefdes baby…hoe clichee dat ook klinkt maar ik ben al een keer getouwd geweest veel te vroeg was 20 jaar en nu zou ik heel graag willen trouwen met de liefde van mijn leven. hij wil ook heel graag alleen hij heeft me al 30 keer willen vragen alleen de geldpot is toch echt leeg. Dus hij zegt elke keer als er een schip met geld langs komt dan trouwen direct. Zouden jullie dan het schip met geld zijn.???

  groet van mir.

    /   Reply  / 
 20. Caroline

  Tja, een droomhuwelijk met alles erop en eraan. Dat zou wat zijn. Een droom van echte liefde. Wat is echte liefde? Dat is niet zomaar iets. Wij denken het te kunnen laten zien! Want echte liefde en lief zijn voor elkaar, het klinkt zo simpel maar is het dat ook? Als iedereen, of als je iedereen kunt laten zien hoe dat moet…. dan zou de wereld er heel anders uitzien. Met de liefde op tv laten zien zouden wij als doel hebben, liefde om ons heen te creeren want daar wordt je zo rijk van! Caroline

    /   Reply  / 
 21. Irene Korsten

  Ik probeer mijn dochter op te geven op [email protected], maar mail komt niet aan.
  Wat doe ik fout?

    /   Reply  / 
 22. henny

  smaken verschillen.. de manier waarop jij over n schat als wendy reageert zegt meer dan genoeg over jou persoontje ,,, linda fan.. wat n negatief persoontje ,, meer woorden maak ik niet vuil op jou .. sorry .. wendy succes lieverd..

    /   Reply  / 
 23. david en renate

  hoi wendy

  ja het lijkt ons heel erg leuk we zijn al een tijd bezig .om in het huwelijks bootje te stappen . maar bij ons kwam er elkeer wat tussen . we zijn al twaalf jaar sammen en hebben twee mooien kinderen we zijn heel gelukig maar het trouwen wil maar niet lukken

  groetjes david renate

    /   Reply  / 
 24. Jenny

  Hallo Wendy,

  Tja ook ik wil graag trouwen met de man waar ik ontzettend veel van hou.
  Ik zou je graag op een wat meer persoonlijke manier mijn levensverhaal willen vertellen en waarom ik graag een droomhuwelijk zou willen, ik hoop dat ik hier gelegenheid voor krijg.

  Met vriendelijke groet,
  Jenny

    /   Reply  / 
 25. Weia Okken

  Hallo Wendy
  Ik was 21 jaar getrouwd is geeindigd in een scheiding .
  Sinds bijna 2 jaar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet op een wel heel bijzondere manier.
  Dit zou ik graag personnlijk willen vertellen .Je denkt nu zeker wat een oude taart maar ik ben 49 en voel me erg jong hoor in alles.Zie er ook vind ik zelf nog goed uit. Of hebben alleen jong mensen een kans om mee te doen .Nu ik hhop iets van je te hoeren via de mail m.v.g Weia.

    /   Reply  / 
 26. Ade linda hasanah

  hallowendy
  ik ben linda ik al zesde jaar gesheiden.
  sint drie jaar heb ik een maan van me droom onmoet nu gaa we trouwe,
  Ik heb zo veel tevertelle aan jouw.
  Ik heb zo veel megemaak zou ik wild met je dellen ,ik hoop op een dag jouw omoete ik ga trouwe op 30 agustus 2008 in loenne aan the vecht.Groet van linda.

    /   Reply  / 
 27. marco van kessel

  hoi wendy, mijn vriendin en ik vinden het echt super leuk dat jij dit programma presenteert. we hopen dat wij uitgekozen worden. ik heb bij mijn vriendin een aanzoek gedaan in de efteling. ze vond het echt super lief en leuk. ze was verbaasd en in de zevende hemel. nogmaals, ik hoop echt dat wij gekozen worden. m.v.g: marco van kessel.

    /   Reply  / 
 28. miranda en henrie

  Hallo Wendy
  Wij zijn een gezinnetje die bestaat uit 5 pers waarvan 2kids van mij Miranda Denise van 8 en Kevin van 10 en Kenneth is het zoontje van Henrie wij gaan dus 5 sept trouwen het is voor mij de tweede keer maar voor Henrie de eerste ik zou zo graag iets speciaals voor hem willen doen want ik wist niet dat er ook nog super lieve mannen bostonden maar ik heb er nu een ik hoef echt geen miljoen maar een superdag zou ik enorm vinden kunnen jullie mij daar aan helpen eigenlijk ons vijven ?? groetjes Miranda die nu al zenuwachtig is.

    /   Reply  / 
 29. Michelle

  Lieve Wendy, ik schrijf jou een brief namens mijn broer Jeff, hij heeft vorig jaar zijn Patricia ten huwelijk gevraagt, samen hebben zij een dochterje Zoe, maar door vorige relaties hebben deze schulden gemaakt waarbij zij nog aan het betalen zijn, dus het kan heel lang duren voordat zij in het huwelijk kunnen treden, ik HOOP zo zeer dat je hun kan helpen hierbij,, heel veel groetjes en mischien tot horens

    /   Reply  / 
 30. Esther Jansen

  Lieve wendy,
  Ik en mijn mannetje dennis zijn aug 2008 8 jaar samen, ons geluk samen kan op dit moment niet op, in die acht jaar tijd hebben we samen veel meegemaakt en ondanks ons jonge leeftijd acht jaar geleden zijn we er samen toch goed uitgekomen, vorig jaar een leuk huis gekocht, we hebben een super lieve hond, maar er ontbreekt nog een ding, ik zou graag de naam van dennis dragen ik weet zeker dat we de waren voor elkaar zijn 14 februari 2006 heb ik hem ten huwelijk gevraagd op het strand op scheveningen, hij zij meteen ja, toen op dat moment wisten we we voelden het gewoon dit zit super goed en dat is zo. Vandaar dat wij graag zouden willen trouwen voor elkaar om onze liefde te verzegelen.

    /   Reply  / 
 31. mata hari

  hoe en waar moet je je opgeven?????

    /   Reply  / 
 32. Maggie R

  Moet je hier zijn om je op tegeven?
  Want Samantha v G schrijft [email protected], maar ik had mijn verhaal gedaan, en aangezien ik niet zo snel typ,zat ik natuurlijk een beetje te flippen, toen mijn mail weer terug kwam!
  maarruuh,ik wil natuurlijk ook heel graag, maar anders kies maar voor Jeanette v Pepping, gelukkig zouden wij nog e.v. lopend kunnen gaan,en dit is oprecht bedoeld
  grt. Maggie

    /   Reply  / 
 33. robin

  ik heb mij en men vriendin via rtl.nl opgegeven word dat dan ook nog gezien of kan het opgeven aleen via jou

    /   Reply  / 
 34. B.Dekker

  Ik en mijn lieve man hebben geregistreed partnerschap gedaan in augustus 2006 i.v.m geboorte zoon.
  Met de gedachten om daarna echt te trouwen maar helaas is dat nog steeds niet gebeurd.
  Ik zou mijn man dit echt gunnen want hij staat ALTIJD voor mijn klaar,zoals toen onze zoon een koortsstuip kreeg en een hartstilstand gelukkig gaat het weer goed met die kleine man,echt een vechtertje.
  en nu staat ie weer voor me klaar ik ben ziek geweest en heb nu een spierziekte,mijn man is mijn leven en dit verdiend hij.
  Groetjes Brenda

    /   Reply  / 
 35. PRISCILLA

  hallo

  ik wou even zeggen dat ik het echt hele leuk vind dat wij een uitnodiging hebben gehad voor de rondes van million dollar wedding!!

  wie nog meer??

  groetjes priscilla

    /   Reply  / 
 36. miranda van balen

  Hallo allemaal,

  mijn verloofde en ik zijn ook uitgekozen om de eerste ronde te mogen komen, echt te gek, we zijn al druk aan het verzinnen wat we kunnen gaan doen om de jury te overtuigen, de voorpret is al helemaal leuk. Ik hoop graag op nog meer reactie’s van stellen uit regio Rotterdam die ook uitgeloot zijn.

  Groetjes Miranda van Balen

    /   Reply  / 
 37. deborah

  Hoi wij zijn ook uitgeloot voor de 27e!
  Ben erg benieuwd har aan het brainstormen!

    /   Reply  / 
 38. Maggie R

  zijn de voorrondes al aan de gang??
  piessen we weer naast de pot?!!!!!!
  nou ja het zal ons lot zijn, voor degene die uitgeloot zijn HEEL VEEL PLEZIER, EN ZOEK EEN MOOIE DIAMANT UIT!!HAHAHA ahum…ik lach wel , maar ben niet blij!!
  grt Maggie

    /   Reply  / 
 39. janny en esther

  hallo wij waren stom verbaasd toen we vorige week een mail binnen kregen van million dollar wedding
  Nog meer verbaasd waren we toen we vanmiddag door de redactie van rtl werden gebeld met de vraag of we nog wilden deelnemen aan het programma ,we konden onze oren en ogen niet geloven .
  Na zoveel ellende mee te hebben gemaakt word onze droom nu miss dan echt werkelijkheid
  groetjes janny en esther

    /   Reply  / 
 40. Maggie R

  weer kwam mijn mail terug!!
  ik vraag wat, maar krijg geen respons,wie leest dit eigenlijk????????
  bedankt maar geen bedankt!
  leuk voor degene waar het wel bij lukt, en uitgenodigd zijn…………

    /   Reply  / 
 41. Denise

  Ja wij zijn ook uitgenodigd!
  de 26ste mogen wij komen! Zijn ook druk bezig te brainstormen! Best lastig nog haha!!
  Wij wonen in Soesterberg, dus voorronde is lekker in de buurt:)

  Wil iedereen veel succes wensen
  en moge het beste en leukste stel winnen!
  Ben heel benieuwd waar iedereen mee komt!

  Groetjes Denise en Dave

    /   Reply  / 
 42. saskia

  Wij hadden ons ook op gegeven en zijn ook uitgeloot om te vertellen waarom wij het droompaar zijn 26 of 27ste mogen we heen we krijgen nog een mail wanneer precie.

  Je kan je op geven via de site van rtl kan nog tot 1 augustes.

    /   Reply  / 
 43. melanie

  hallo allemaal

  wij zijn ook uitgenodigt voor zo de 27
  en we zijn al hard aan het brainstormen want ja wie wilt er nou niet ze droom huwlijk winnen . mag het beste paar winnen .
  hoeveel mensen zijn er uit genoding voor de voor rondens want dat kan je nergens zien . en de 2 ronden is op 1 of 2 aug groetjes melanie uit almere

    /   Reply  / 
 44. Melissa

  JUF SASKIA IK HOOP DAT U GAAT WINNEN!!
  IK ZAL OP U STEMMEN :P

  groetjess melissa

    /   Reply  / 
 45. Melissa

  JUF SASKIA DOE JE BEST EN DAN ZULLEN VEEL KINDEREN UIT ONZE OUDE KLAS OP U STEMMEN IK WEET HET ZEKER!

  groetjess melissa !

    /   Reply  / 
 46. femmena en serge

  wij doen mee wij zijn al door naar de tweede ronde hopenlijk gaan we door naar de show wie het leuk vind om ons te volgen op ons M$W avontuur kun je hier lid worden
  groetjes femmena en serge
  http://mdw-femmena-serge.hyves.nl/

    /   Reply  / 
 47. Suzan

  BITCH!!!! HUSBAND STEALER!!

    /   Reply  / 
 48. priscilla

  jaaaa we zijn door!!!

  maar die ene vrouw van de vakjury was wel streng hoor!!
  mary en die man die waren er gelijk al uit :D

  wie zijn nog meer door en moeten een filmpje maken??

  groetjes PRISCILLA EN KENNY

    /   Reply  / 
 49. Jenny

  Oh, wat vreselijk jammer, had ik toch misschien uitgebreider moeten vertellen waarom ik dit droom huwelijk graag wilde.
  Nu zal het er waarschijnlijk nooit van komen maarrrr…… ik wens wel iedereen heel veel succes en plezier.

  Groetjes,
  Jenny

    /   Reply  / 
 50. ronnie en josje

  hee pricilla en kenny van harte gefeliciteerd he josje zei toch dat jullie het gingen halen en jullie halen ook de show wedden?veel succes van ons toegewenst van josje en ronnie uit eindhoven(wel ons uitnodigingen voor de show he hahahahahah)

    /   Reply  / 
 51. wendy & patrice

  wij hebben gisteren de 2e ronde gehaald.
  we moesten bij de jury komen en we waren unaniem door dus alle drie de jury leden vonden ons goed en leuk.
  het was een super leuke ervaring en wij gaan door op naar de liveshows.

  xxx wendy en patrice

    /   Reply  / 
 52. priscilla

  hallo ronnie en josje
  wel stemmen op ons he…en al jullie vrienden enzo moeten ook op ons stemmen..
  hebben jullie geen msn ofzo kunnen we contact houden..

  groetjes priscilla en kenny

    /   Reply  / 
 53. Sander en Klien

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij zijn door! Op 18 augustus wordt ons filmpje geplaatst op een website van RTL (als we details weten, horen (zien) jullie dat meteen). Maar eerst gaan we vandaag flink nagenieten van (en borrelen op!) het succes van vandaag.

  Spetterende entree!
  Jawel, zoals aangekondigd hebben wij een spetterend entree gemaakt vandaag. Sander’s vader (Sjaak) restaureert Cadillacs bij een vriend van hem. Wij hebben het voor elkaar gekregen dat Sjaak vandaag voor ons vrij heeft gekregen én… dat hij één van die Cadillacs mocht lenen om ons IN STIJL naar Slot Zeist te rijden.

  Gele Cadillac cabrio, 1956, mét bruidspaar
  Dit spectaculaire vervoer was niet onze enige verrassing… Zelf hadden wij dezelfde kleding aan als op deze hyves-profielfoto! Het was dan ook geweldig toen we met deze sloep tot aan de rode loper van het slot mochten rijden voor een interview met Wendy. De dag was nog maar net begonnen en kon al niet meer stuk…

  Vakjury
  Wat later dan de bedoeling (door dit spontane interview), konden we de auto uit en de wachtruimte in. We kregen te horen dat we eerst voor een vervolginterview gepland stonden. Maar na circa een halfuur wachten, kregen wij een microfoon omgehangen en werden wij meegenomen naar de voorkamer van de echte, echte jury, met onder andere Mary Borsato! We konden onze presentatie nog een keer zachtjes oefenen, voordat we de zaal mochten betreden.

  Wéér knikkende knieën
  Odanks de toch al fantastische start van de dag, waren wij beiden bloednerveus. Ik moest me met twee handen aan Sander vasthouden en ook Sander stond wat onvast in zijn ‘trouwschoenen’. Op het moment dat Sander de eerste zin uitsprak, voelde het goed. De presentatie ging lekker en goed en de jury was laaiend enthousiast. Wij kregen drie 10-en! Mooi man.

  Interview in de tuin
  Na dit succes was het echt tijd voor het interview in de tuin. Gelukkig zonder zenuwen, konden wij met veel plezier en romantiek ons presenteren. Wat een dag!

  Diegenen die ons kennen, weten dat we vanaf nu nog meer zeilen gaan bijzetten. Wij gaan jullie verrassen, be prepared!

    /   Reply  / 
 54. ronnie en josje

  hee priscilla en kenny natuurlijk stemmen we op jullie wel meer dan een keer ook.ons msnadres is [email protected] voeg ons maar toe dan blijven we update succes he en we spreken elkaar op msn dan

    /   Reply  / 
 55. justin en naatscha

  Wij zijn door de auditie’s heen.
  Steun ons door vanaf 18 augustus op ONS TE STEMMEN OP http://www.rtl.nl/milliondollarwedding
  JUSTIN EN NATASCHA HET DROOMPAAR VAN NEDERLAND.kijk op you tube naar ons filmpje justin en natascha,of check nze hyves bij justin en natascha voor meer informatie

  groetjes justin en natascha

    /   Reply  / 
 56. wendy & patrice

  hoi justin en natascha.

  jullie hadden toch ook de eerste auditie op zaterdag?
  volgens mij zaten wij in dezelfde rij te wachten bij de prejury.
  natascha had een paars truitje aan.
  patrice en ik moesten uiteindelijk bij een andere jury wachten.
  wij zijn ook door en moeten ook een video boodschap maken.

  gr wendy

    /   Reply  / 
 57. justin en natscha

  He hallo meiden

  Wat leuk dat jullie ook door zijn,en dat we elkaar hier op deze site tegen komen,
  Hebben jullie ook hyves?
  kunnen we contact houden
  Wij staan er in ieder geval op hyves justin en natascha.
  groetjes jus en natas

    /   Reply  / 
 58. wendy & patrice

  ja dat is wendyenpatrice aan elkaar.
  maar we staan ook op de publieke hyves van million dollar wedding.
  we hebben jullie filmpje al gezien daaraan herkende we jullie.
  alles goed verders?
  lachen joh dat jullie ook door zijn

  gr wendy en patrice

    /   Reply  / 
 59. justin en natascha

  Is jullie filmpje ook al klaar,waar kunnen we die bekijken.
  Spannend allemaal hoor,we zien jullie op 10 sept
  groetjes jus en natas

    /   Reply  / 
 60. wendy & patrice

  hey jus en natas.

  ja die hebben we de 5e al geupload.
  na de 18e komt hij op onze hyves te staan dus nog eventjes wachten.
  en ja we zien jullie zoiezo de 10e leuk gezellig.
  vindt het leuk dat we al wat bekenden hebben daar.

  gr wendy en patrice

    /   Reply  / 
 61. Arjen Jongeling

  Leuk dat ze dit naar Nederland halen en ik wens iedereen veel succes, maar hadden ze geen fatsoenlijk Nederlandse titel kunnen verzinnen? Of bekt de euro niet lekker? Wat een godsgeklaagde debiliteit om een bruiloft hier in dollars te gaan uitrekenen.

    /   Reply  / 
 62. Laura

  Stem Rebels! Stem op Frank & Laura!

  http://mdw.frala.nl

  Alvast bedankt!

  Liefs Frank & Laura

    /   Reply  / 
 63. Janine

  Erg leuk progamma !! ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>