RTL 5 trekt nieuw gezicht aan voor So You Think You Can Dance?

Slecht nieuws voor de vele thuiszitters van RTL: de zender laat ze lekker op de bank zitten voor het nieuwe programma So You Think You Can Dance. Het is namelijk zangeresje en Jetix-presentatrice Elise van der Horst (artiestennaam: Elize) die de presentatie voor haar rekening mag nemen, zo onthulde ze in RTL Boulevard.

Elise zal het hele traject zelfstandig presenteren: audities, trainen in een 'bootcamp' en vervolgens de live-shows, waarna er uiteindelijk één danstalent moet overblijven. So You Think You Can Dance is in het buitenland een succesvol programma, maar in Nederland sloeg het SBS-dansprogramma Dancing Queen niet aan.

Het moet wrang zijn voor de vele gezichten van RTL die niet tot nauwelijks iets om handen hebben. Komt er een mooi programma langs waar veel van wordt verwacht, vraagt RTL een onervaren meisje dat bovendien nog niet in de stal van RTL zit.

Zie ook:
- RTL leert niet van matig bekeken Dancing Queen
- De thuiszitters van RTL
- Troost voor RTL-gezichten: zij verdwenen al van het scherm in 2007

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “RTL 5 trekt nieuw gezicht aan voor So You Think You Can Dance?

 1. ES.

  Blegh. Mij lijkt zo’n show niet echt iets voor Elize maar we zullen zien..

    /   Reply  / 
 2. marieke

  Ik denk dat de RTL gezichten hebben geweigerd en dat ze dan Elize maar hebben gevraagd.

    /   Reply  / 
 3. Martin

  RTL5 heeft ook niet zo heel veel gezichten anders hoor. En het lijkt me ook gek om een typisch 4 gezicht bij 5 te zien ;)

    /   Reply  / 
 4. Vincent

  @ Martin: Klopt, de RTL-gezichten zijn vaak toch wel wat te belegen voor jongerenzender RTL5…

    /   Reply  / 
 5. michel

  Vind het een goed keuze! Eindelijk weer eens een nieuw gezicht bij het wat grotere publiek! zou niet zo snel iemand van rtl4 weten die het had kunnen doen! Ze deed het met koninginnedag ook best goed! Zou er wel een mede presentator bij zetten bv: Frank dane (deed ook al koninginnedag met Elize en is van 538), Joris Putman (nu al van Rtl4 presenteert van kavel tot kasteel en heeft ervaring met ijsdansen bij dancing on ice) of Damien Hope (Tmf)

  Vind dat Rtl5 wel wat nieuwe eigen gezichten kan gebruiken!

    /   Reply  / 
 6. vinn

  Leuk!!
  Nu hebben ze Bridget Maasland, Bau, Renate Verbaan en Elize. Al 5 hele presentatoren..
  Mogen er nog wel 5 bij denk??
  Nicollette van Dam, Valerio Zeno, Nikki Plessen, Damien Hope en een nieuw gezicht dan maar??

    /   Reply  / 
 7. PINHEAD

  Goede keus om EliZe te vragen!
  Bij een jongerenzender hoort ook een jonge presentatrice dus goede keus

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>