RTL 5 en Robert Jensen uit elkaar

Echt als een verrassing komt het niet, maar de talkshow Jensen keert na de zomer niet terug bij RTL 5. "We zijn niet ontevreden, wellicht keert Jensen later
weer terug", zet RTL de deur op een kier in het AD. Ondertussen meldt 'Terror' Jaap Amesz in al zijn interviews dat hij het tijdslot zeer waarschijnlijk gaat vullen.

We zinspeelden al eerder op het vertrek van Jensen; het afgelopen seizoen lieten de kijkcijfers het afweten en was er wel heel veel herhaling te zien.

Letterlijk tijdens de winterstop, maar ook door de automatische piloot
en voorspelbaarheid van de talkshowhost. Ikzelf zal hem niet gaan
missen en de kijker zal zich vermoedelijk snel schikken in een
opvolger.

Als die er komt. Een dagelijkse talkshow is best prijzig om te maken, terwijl je ook prima kunt volstaan met een Amerikaans alternatief. Dan komt er meer budget vrij om op prime time wat te sleutelen. Want laten we wel zijn: Terror Jaap is waarschijnlijk leuk als gimmick voor een tijdje, maar die gaat het niet 500 afleveringen redden, zoals Jensen.

Zie ook:
- Jensen opgepast, Terror Jaap mag pilot voor talkshow opnemen
- Jaap geeft Carlo en Irene 'terror-les' (filmpje)

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “RTL 5 en Robert Jensen uit elkaar

 1. MASIS

  omg nee….jensen is juist een superleuk programma!

    /   Reply  / 
 2. Bart

  Idd jammer. Ik vond het altijd wel een leuke afsluiting van de dag, ff lachen

    /   Reply  / 
 3. Mart

  Dom zeg. Na rtl4 nu ook op rtl5 geen talkshow meer. En waarom Robert eruit en die malloot van een Gordon zit nog wel bij rtl schande!

    /   Reply  / 
 4. anoniem

  Jensen gaat zeer waarschijnlijk ”Het moment van de waarheid” doen.

    /   Reply  / 
 5. Lin

  Gelukkig! Ik vond Jensen echt he-le-maal niks! Zodra ik zijn hoofd op tv zie of zijn stem op de radio gaat bij resoluut de knop om!

    /   Reply  / 
 6. Mart

  Grappig ik zet op een andere media site neer dat jensen mij wel wat likt voor’ het moment van de waarheid’ en nu beweert anoniem dat hij dat waarschijnlijk gaat presenteren. Als je ff doorgelzen had had je geweten dat Beau het warschijnlijk gaat presenteren en ook carlo schijnt nog in de race te zijn.

    /   Reply  / 
 7. manuela

  nu ga ik het breaking news echt missen dat was gewoon weg eventjes de 5 minuten lach tv die ik nodig had domme zet rtl het zelfde als dat ze dom bezig zijn met gtst!

    /   Reply  / 
 8. MASIS

  RTL gaat echt achteruit de laatste paar maanden…..

    /   Reply  / 
 9. WORDT LID!

  wordt lid: jensenmoetblijven.hyves.nl

    /   Reply  / 
 10. spark

  Waar hebben jullie het over? Het humorloze vetklepje dat homo is maar net doet alsof hij altijd geilt op zijn vrouwelijke gasten is eindelijk weg!
  Ik zeg: partytime.

    /   Reply  / 
 11. Samantha

  Ik begrijp helemaal waarom het stopt. Het progamma werd saai en uitgemolken, ik vind dat Robert het nog lang heb uitgehouden met zijn talkshow op de buis. Nederland is al gewoon niet zo weg van talkshows…
  En de kijkcijfers… Die stellen al helemaal niks voor. RTL is commercieel, dus zij moeten hebben van de kijkcijfers. Het progamma is daarnaast, nog heel duur. De gasten & Robert zelf moeten betaald worden.
  Robert mag over een jaar of 2 een comeback maken, als hij dan wel een betere show kan neer zetten.

    /   Reply  / 
 12. Djoel

  Klote Zooi!
  Jensen en gtst zijn top en inderdaad ze halen gvd alle leuke programms’s er af. Klote Rtl! Miss stopt Life en Cooking ook:s

    /   Reply  / 
 13. M.

  Gelukkig, wat een vreselijke man die Jensen!! Van kwalitatieve journalistiek heeft hij totaal geen kaas gegeten met die domme vragen van hem! En enig niveau heeft hij ook niet, slechts sensatie bullshit waar niemand op zit te wachten. RTL heeft groot gelijk dat ze hem moven! Kan er naast het rookverbod misschien ook een Jensen-verbod komen aub!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>