RTL stopt meteen met Eén Tegen 100

Eén Tegen 100 keert helemaal niet meer terug bij RTL 4. De Postcode Loterij maakte gisteren al bekend, dat het spelletje vanaf mei 2009 bij de NCRV te zien is. Caroline Tensen vertelde vanmorgen in het radioprogramma van Ruud de Wild, dat het spel dan ook meteen zijn comeback maakt. "Wij wilden heel graag op de zondagavond, maar dat kon niet eerder dan april. De Postcode Loterij vond het niet zo heel erg om er eventjes tussenuit te zijn."

Dat lijkt te betekenen dat RTL de zondagavond dus verder invult met De Gemene Deler en Miljoenenjacht. En dat betekent waarschijnlijk ook, dat het uitreiken van de straatprijs blijft ingebed in SBS Shownieuws, zoals al een paar weken het geval is.

Zie ook:
- Gerommel bij Postcode Loterij begint: Eén Tegen 100 naar NCRV
- RTL 4 geeft Talpa-spel De Gemene Deler primetime plekje
- Loterij: Caroline Tensen niet weg bij Eén tegen 100

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “RTL stopt meteen met Eén Tegen 100

 1. Mart

  Ik hoop dat miljoenenjacht bij rtl4 blijft, want als ze de beste spelshow ook nog eens kwijtraken wordt het wel heel erg. Ik zie trouwens geen problemen, al zijn er mensen die denken dat 1 tegen 100 gaat concurreren met miljoenenjacht maar je kunt makkelijk die 5 weken dat miljoenenjacht te zien is 1 tegen 100 vervangen door iets anders. Al lijkt het me vreemd als caroline de laatste 1 tegen 100 afsluit en de week erna miljoenjacht op rtl4 te zien is, zullen ze hier melding van maken of niet…..

    /   Reply  / 
 2. Andy

  Ik hoop dan ook dat ze gelijk eens de oude tunes terughalen uit de oude tijd toen het programma nog bij de tros zat (2000 – 2005) Want die tunes die ze als laatst bij RTL gebruikte waren VERSCHRIKKELIJK!

  Eveneens als het decor, alleen maar van die stomme LED verlichting op de achterkant, en waar was de STOEL gebleven? Die was toch typerend voor Een tegen 100.

    /   Reply  / 
 3. Sandra

  De straatprijs van de Postcode Loterij komt vanaf September wéér voor Deal or no deal. Alleen tijdens de zomer hebben ze het bij SBS neer gezet.
  Vanaf September is de straatprijs dus weer iedere vrijdag voor DOND te zien.

    /   Reply  / 
 4. Tim20

  eens met Andy!!!

    /   Reply  / 
 5. MBC

  Wat is dat over Lotto Weekend Miljonairs? Klopt dat? Iemand bevestiging?

    /   Reply  / 
 6. Tim20

  MBC, waar verwijs jij eigenlijk naar??

    /   Reply  / 
 7. PHX

  *nog nooit naar gekeken* en ben het niet van plan ook

    /   Reply  / 
 8. PINHEAD

  Ik vondt 1 tegen 100 toch al een beetje aan de saaie kant,ben benieuwd naar de gemene deler…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>