‘Beau en Jeroen in opvolger Baantjer’

Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge gaan samen acteren in een nieuwe actiekomedie. Dat gonst al een tijdje rond. Maar nu weet Evert Santegoeds bij Radio 538 te melden dat deze actiekomedie dè opvolger moet worden van Baantjer, de serie die ooit voor een megamarktaandeel op de vrijdagavond van RTL 4 zorgde.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een pilot (door John de Mol) van deze politieserie. Als RTL tevreden is, komt de serie dan in september 2009 op de buis.

De zender zoekt al geruime tijd naar een waardige opvolger van Baantjer. Producent Endemol maakte al eens een pilot van Stille Getuigen, maar deze serie is afbesteld omdat het niet aan de verwachtingen voldeed.

Zelf blijf ik van mening dat er al een overaanbod aan politieseries is op de Nederlandse televisies. En als er dan zonodig op de vrijdagavond een serie moet staan, waarom dan niet Van Speijk programmeren? Die Talpa-serie sloeg immers goed aan en kan echt wel van de zondagavond af.

Zie ook:
- RTL 4 worstelt met opvolger Baantjer
- Beau tekent nieuw contract met RTL

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Beau en Jeroen in opvolger Baantjer’

 1. Hans

  RTL worstelt met opvolger Baantjer

  RTL worstelt met opvolger Barend en van Dorp

  RTL worstelt met opvolger 5 uurshow (althans, dat zouden ze moeten, een volwassen zender heeft ook dagtelevisie zonder herhalingen)

  RTL worstelt met opvolger Kees en co

    /   Reply  / 
 2. RJ

  Klinkt als een goed idee. Actiekomedies doen het over het algemeen goed. Kan nieuws van/over RTL op deze site ook eens een keer positief benaderd worden, of is het alleen maar RTL bashen, en SBS de hemel in prijzen, hier? Ik word er een beetje moe van zeg, nu worden er al programma’s afgekraakt voordat er uberhaupt maar 1 minuut opgenomen is. Beetje objectiviteit kan geen kwaad lijkt me zo Herman.

    /   Reply  / 
 3. HH

  Hoezo genoeg politieseries? Nederlandse politieseries met kwaliteit zijn er niet zoveel, Baantjer weg, Grijpstra en de Gier verdwenen, Spangen afgelopen, Spoorloos verdwenen wellicht niet meer terug! Kom op jongens, juist deze nederlandse kwaliteitsseries moeten weer terug op de buis!

    /   Reply  / 
 4. alexander gerritsen

  rtl niet doen baantjer kunje niet overtreven dus ga andere dingen doen niet deze denk aan de onderwerpen en kijk niet alleen naar het geld om nu verder te gaan zijn er zo als hier boven voor beelde genoeg dus doe nou niet dat je baantjer overtreft dat gaat niet zo makelijk dus rtl 4 doe het niet kijk naar andere dingen die je zo kunnen doen nou grioetjes van alexander gerritsen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>