Battle of the Stars op RTL 4, dankzij de Lotto

Net nu de ‘…. with the Stars-programma’s’ van de buis leken verdwenen, komt RTL 4 toch weer met een nieuwe titel: Battle of the Stars. Elke week nemen twee bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een sportwedstrijdje. Denk aan wielrennen, paardrijden, hardlopen, zwemmen, schaatsen, hockey, judo of tennis. En dat doen ze niet alleen, want om topprestaties te leveren worden de BN’ers tijdens hun voorbereidingen fanatiek gecoacht door bekende sportgrootheden.

Quincy Trustfull presenteert het programma, de Lotto betaalt. De loterij kan op die manier tonen dat het betrokken is met sport, iets wat ze al langer wil doen. Daarom is ook de samenwerking met Weekend Miljonairs opgehouden, daar kwam het onvoldoende tot uiting.

In de eerste aflevering gaan presentatrices Anita Witzier en Nikkie Plessen de strijd met elkaar aan in het zwembad. Anita Witzier krijgt hierbij Marleen Veldhuis als coach toegewezen. Nikki Plessen zal onder leiding van Inge de Bruin de juiste slag onder de knie proberen te krijgen.

Battle of the Stars, 22.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Lotto komt met nieuwe tv-programma’s

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Battle of the Stars op RTL 4, dankzij de Lotto

 1. Nlz

  Poe wat kan die Anita zwemmen zeg, 50 meter in nog geen 10 seconden, toe maar!

    /   Reply  / 
 2. plastic zakje

  Weer het zoveelste bewijs dat er werkelijk geen ene zak op de televisie komt. Wat een schijtprogramma’s. De tv gaat hier nooit meer aan.

    /   Reply  / 
 3. Dave

  hahaha een oude milf die de 50 meter in 10 seconden aflegt jaja je moet wat om die 3 kijkers bezig te houden ,met je kudt programma’s

    /   Reply  / 
 4. sander

  Anita jij bent echt goed…. heb net ff wiki gecheckt jij bent de snelste van de wereld.

  Can i touch u ?????

    /   Reply  / 
 5. rene.k

  was zeker door een onhafhankelen jury gecoriceert

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>