Rude Tube: internetfilmpjes met Dennis Weening

Men neme een schaar, lollige filmpjes van internet, een niet zo heel dure presentator en een kleine redactie die een lijstje kan samenstellen. Even knippen en plakken en klaar is een nieuw goedkoop programma. Het heet Rude Tube, wordt gepresenteerd door Dennis Weening en laat elke week allerlei internetfilmpjes zien, gerangschikt op thema.

Tja, je moet wat in deze barre tijden, waarin advertentie-inkomsten teruglopen, sponsoren niet meer heel happig zijn en de programmaschema’s wel vol moeten. Bovendien: SBS bewijst al jaren dat je met shows als De 25… toch televisie kunt maken waar een breed publiek op afstemt.

RTL 5 heeft Rude Tube niet zelf bedacht, het is eerder in Groot-Brittannië uitgezonden. Rude Tube is geprogrammeerd op de zondagavond van RTL 5, sindskort een speerpunt, zo lijkt het. Want eerder stonden goed bekeken shows als Wipeout, Peter Powers en Lekker Slim al op die avond.

Het betekent in elk geval een nieuw programma voor Dennis Weening, die eerder al zijn stem verleende aan Wipeout en te zien was in Rock Nation.

Enne… voor lollige internetfilmpjes kun je ook kijken op collega-blog Filmpjes.blog.nl

Rude Tube, 22.25 uur, RTL 5

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rude Tube: internetfilmpjes met Dennis Weening

 1. Tim20: WBMJ

  *zucht*

    /   Reply  / 
 2. René

  Dubbele zucht

    /   Reply  / 
 3. ano

  tis best heel leuk! En Dennis ziet er stoer uit in een hele mooie setting!

    /   Reply  / 
 4. ahamer

  Speciaal bijeengeknipte bagger zodat het leuk omlijst kan worden door reclame.Stront moet je warm verkopen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>