Ushi & Van Dijk op de zaterdagavond, Wendy van Dijk in nieuwe dramaserie

Eindelijk is daar de bevestiging: Ushi & Van Dijk keert definitief terug op televisie. Wendy van Dijk mag na de zomer de zaterdagavond van RTL 4 marktaandeel opleveren. Wendy komt daarmee tegenover Paul de Leeuw te staan en zijn nieuwe programma Lieve Paul. Mogelijk moet ze het ook opnemen tegen haar ex-collega Beau van Erven Dorens op SBS 6.

Het is programmabaas Erland Galjaard die de onthulling doet in het AD. De krant interviewt hem over het sterk teruggekomen RTL 4. “Ushi gaat onder meer op bezoek bij buitenlandse sterren die haar nog niet kennen”, aldus Galjaard. Ushi & Van Dijk is vanaf oktober weer op televisie te zien.

Wendy zal dit najaar geen grote amusementsshow presenteren. Want ze is ook druk met het acteren in een nieuwe dramaserie. Welke dit is of waar deze wordt uitgezonden, blijft nog even een raadsel.

Zie ook:
- Geruchten terugkeer Ushi & Van Dijk duiken weer op
- Eva Media schaaft aan tv-programma voor Wendy van Dijk

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Ushi & Van Dijk op de zaterdagavond, Wendy van Dijk in nieuwe dramaserie

 1. el-g

  ook opvallend in het AD interview;

  * helemaal nog geen zekerheid over tweede seizoen Zeg eens AAA (terwijl Carry Tefsen vertelde van wel) Erland wilde eerst nieuwe comedy proberen.
  * Deal or no deal niet terug op tv
  * veel word er verwacht van nieuwe Jack Spijkerman show

    /   Reply  / 
 2. Mart

  Een nieuw typetje was leuk geweest, maar ach dit is wel goed nieuws. Geen grote amusementshow voor haar lijkt me ook een juiste keuze. Zal echt niet alleen komen omdat ze het druk heeft. dat zeggen ze maar zien zelf ook wel dat ze daar niet sterk in is. Je moet je presentatoren inzetten op waar ze goed in zijn.
  En Erland, ohwee als dat contract van Carlo en Irene niet rond komt.Vanaf oktober dus ushi en van dijk. Lees ook in het intervieuw dat zeg ‘ns Aaa niet zeker is. Gewoon niet aan beginnen en gaan voor de andere optie een nieuwe comedy.

    /   Reply  / 
 3. Mart

  Mooi de slimste neerzetten om 22.30.

    /   Reply  / 
  1. Frank

   Kan iedereen eens ophouden met dat gezeur over De Slimste? Dit komt niet terug! In België scoort dit, maar hier niet. Klaar.

     /   Reply  / 
   1. Mart

    Op tien zo’n 450.000 kijkers scoort bij rtl4 ongeveer het dubbele, dat weet ik zeker. Zet in op 800.000 tot 900.000 kijkers wAt ze nu bij lange na niet halen op dat tijdstip.

      /   Reply  / 
 4. el-g

  denk dat ze als nieuwe comedy dingen bedoelen die Ushi show bedoelen. (in het interview heeft hij het ook over de lach terug bij RTL4)

    /   Reply  / 
 5. Brechtsje

  Goede zet van RTL dat ze haar niet laten presenteren.. want als ze iets niet kan..

    /   Reply  / 
 6. Nick de K

  Onthoud ook, het kan ook misleiding zijn. Bekende nederlanders die Ushi verwachten maar een nieuw personage voor zich krijgen.

  Het zou stom zijn om als RTL te zeggen dat er een nieuw personage is.

    /   Reply  / 
 7. Nick

  Geweldig als ze inderdaad terugkomt met Ushi. geweldig!! Nieuw personage zou misschien ook wel kunnen, al denk ik het niet. Nieuwpersonage die sexvragen stelt doet snel een belletje rinkelen denk ik.. Ik ben er erg blij mee!

    /   Reply  / 
 8. Robin

  Yeaaah Ushi komt terug!

    /   Reply  / 
 9. sleurhutje

  Als dit flopt kan ze haar koffers beter pakken en wegwezen en nooit meer op de buis

    /   Reply  / 
 10. roelof

  typetje als ushi sta ik achter maar dan is het beter om ander personage te doen want iedereen kent ushi al

    /   Reply  / 
 11. esmee

  Ushi is zó 2004,2005,2006 en totaal géen 2009/2010
  één keer is leuk, nu niet meer! Ook niet met een ander typetje…hahaha wát een lol!!!:-(

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>