RTL geeft Angela Groothuizen contract

Nog niet eens zo heel lang geleden werd Angela Groothuizen op straat gezet door de Avro. Na wat uitstapjes hier en daar leek de tv-vakvrouw langzaamaan van het scherm te verdwijnen, maar RTL heeft haar nu definitief binnengehaald met een vast contract. Afgelopen seizoen was ze al bij de zender te zien met X Factor. Ook komt ze in het zomervullertje Ik Kom Bij Je Eten voorbij.

Voor RTL gaat ze in elk geval SOS Verbouwing maken. Vermoedelijk zal ze ook blijven invallen bij RTL Boulevard en mogelijk duikt ze op in de jury van een volgende talentenjacht. Groothuizen is één van de oudste RTL-gezichten met een contract.

Zie ook:
- Jury X Factor met twee mannen en twee vrouwen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL geeft Angela Groothuizen contract

 1. Nick

  Ik denk dat X Factor wel terug zal keren… dat hoop ik iig.. ik ben na dit seizoen X Factor (zat vele malen beter in elkaar dan S1) wil ik X Factor en geen Idols meer…

    /   Reply  / 
 2. Mart

  Hoop het ook maar ben bang dat er dit jaar zowel geen x factor als idols inzit omdat ze toch gaan bezuinigen en deze programma’s erg duur zijn.Maarja ik blijf het het grootste amusement van het jaar vinden.

    /   Reply  / 
 3. PINHEAD

  En ze willen het format ook niet uitmelken daarom laten ze er 1,5 a 2 jaar tussen zitten,wat ik wel goed vindt.
  Ik denk dat Idols 5 in het najaar van 2010 begint

    /   Reply  / 
 4. h.bernhard

  Hallo Angela! Ik heb je Oproep op Tv gezien,en omdat ik Problemen heb met Stadgenoot omdrent Vochtproblemen in mein schlapkamer,en steds maar van het Kastje naar de Muur gestuurt woord,dacht ik ten Einde Raad,mischien kan je me helpen.Het begon toen mein Schlapkamer leegmoest om Kliklaminat te leggen.Dat was 12Juni en het Vocht komt bei mein Buurman zijn Douche van daan.Er zein 4 verschillende Mannen geweest,maar er gebeurt niets het bleivt dus bei kyken.Zou je me willen helpen? Groetjes Mev.H.Bernhard

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>