Al in december audities Mijn Naam Is Michael, url van RTL

Nu zowel SBS 6 als RTL 4 een Michael Jackson-imitatie programma hebben aangekondigd, is de strijd losgebarsten: wie komt als eerste op zender? RTL 4 lijkt die strijd te gaan winnen. Producent Blue Circle begint al in december met de audities van Mijn Naam Is Michael. Dan zou je dus al in januari kunnen gaan beginnen, terwijl SBS 6 het voorjaar als aanvang heeft aangekondigd.

RTL maakt er verder geen bezwaar tegen kandidaten te ontvangen die voor beide programma’s zich inschrijven. Want dat krijg je natuurlijk ook: kandidaten die nagenoeg gelijktijdig in twee verschillende programma’s zijn te zien. Overigens gok ik dat er wel enige vorm van exclusiviteit wordt geëist wanneer er een auditieronde wordt overleefd.

SBS 6 heeft de domeinnaam Mijnnaamismichael.nl inmiddels overgedragen aan RTL. Het domein werd maandag geregistreerd door SBS, nadat RTL zijn plannen ontvouwde. Een plaagstootje. In meerdere berichten gaf SBS 6 aan te willen voorkomen dat partijen de domeinnaam kochten uit winstoogmerk.

Zie ook:
- Familie Jackson werkt mee aan SBS-programma: Move Like Michael Jackson
- Tv-oorlog: SBS en RTL met zoektocht Michael Jackson
- Tv-oorlog: SBS legt RTL-naam Mijnnaamismichael.nl vast
- Joling beoogd presentator Move Like Michael Jackson

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Al in december audities Mijn Naam Is Michael, url van RTL

 1. Michael van Os

  Mijn naam is Michael behoort mij toe ;-)

    /   Reply  / 
 2. Dario

  Michael de Roy van Zuydewijn zeker, hahahaha!

    /   Reply  / 
 3. Jona

  Mischien was het een idee als RTL inplaats van moven als Michael zingen als Michael doet? Of dat ze mischien zoeken naar het hele pakketje…?

    /   Reply  / 
 4. vinn

  @Jona: Rtl zoekt ook naar zingen en dansen

    /   Reply  / 
 5. rob

  ik denk dat rtl4 op 9 januari hier mee begint,en als ze slim zijn die week er voor op 2 januari zenden ze de film uit.wanneer sbs met de audities begint is nog helemaal niet bekend????.

    /   Reply  / 
 6. el-g

  Begin April zal de show al in de theaters te zien zijn, vertelde Albert Verlinde gister op 3FM, Denk dat de show bij RTL dus in Januari en Februari te zien zal zijn. Maart reperteren voor het stuk.

    /   Reply  / 
 7. michael jacksons grootste fan

  weet iemand om hoelaat de audities beginnen woensdag avond???????????

    /   Reply  / 
 8. Naffie

  Ik heb de aflevering van vandaag gezien en betreur dat kleine jongetjes het moeten opnemen tegen de grote jongens. Waardeloos!
  Had dan een leeftijdsgrens ingesteld of 2 competities gehouden voor jong en volwassen.
  Verder een leuk programma

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>